Herkese Merhaba,
Ben nerden başlayacağımı bilmiyorum acıkcası. Yanlışlarım olursa kusura bakmayın. Oncelikle ben 24 yaşında 7 yıldır evli ve yurt dışında yaşayan biriyim. Yani Turkiye den buraya gelin geldim. Konu şu EŞIM. Ben eşimle gorucu usulu tanışıp Bir yıl icinde evlendim. Kendisiyle pek vakit gecirmedim cunku ben Turkiyede o yurtdisindaydi. Neyse biz evlendik 10 gun beraber kaldık ve o yurt dışına geri dondu bende 1 sene boyunca vize mi bekledim bu arada eşim hic gelmedi Turkiye ye cunku okulu vardı. 1 sene sonra bende geldim eşimin yanına. İlk baştaki sorunumuz horlamasiydi ve ben gercekten cok rahatsız oluyorum uyuyamıyorum yada gece uyanıyorum sonra tekrar uykuya dalamiyorum. Baktım bu boyle olmuyor eşime dedim cok horluyorsun bir doktora git yada caresine bak diye. Doktora gitti ve doktor kilo vermen lazım demiş. (kendisi maalesef cok kilolu 1.70 boy 95 kilo) Ama eşimde hic oyle bir caba yok bende anladım artık bir şey yapmayacağını ayrı uyumaya başladım. Tabi onun umrunda değil 7 yıldır evliyim ve 7 yıldır ayrı yatıyoruz. Ben temiz titiz duzenli biriyim, eşimde benim tam tersim o kadar pis dağınık. Tabi aileden gelen bir şey. Cok afedersiniz ben evlendim evleneli eşim benim yanımda hep gaz cıkarıyor bunu defalarca soyledim rahatsız oluyorum yapma etme diye ama beni takan kim ki sonra burnuyla oynuyor. Peceteye cıkartıyor oylece sehpanın uzerine bırakıyor ve hep ben topluyorum . Ayaklarında hep yaralar var aynı şekilde o yaranın kabuklarını koparıp Peceteye bırakıyor yine sehpanın ustune. Artık bu bir değil iki değil surekli olunca midem bulanmaya başladı tiksinmeye başladım eşimden. İnanın defalarca soyledim kavga ettim ama adamın hic umrunda değil ya. Zaten aynı yatakta bile uyumuyorum onunla. Ya bide eşim ne kadar banyo yaparsa yapsın cok iğrenc bir kokusu var yanında bile oturamıyorum eşimden o kadar soğudum o kadar tiksindim ki bunu kimseye anlatamıyorum buraya yazıp icimi dokmek istedim. Bu arada eşim 34 yaşında.ama cocuktan beter. Eşime dedim ki sevgisiz evlilik yurur ama saygısız evlilik yurumez diye. Ben sana saygı gostermek zorunda değilim ben sana sevgi gostereceğim sen bana saygı gostereceksin diye. Bu lafına o kadar sinir oluyorum ki. Ne demek bu ya neymiş ben ondan kucukmuşum. O yuzdenmis. Kafa yapımız hic ama hic uyuşmuyor benim a dediğime doğru olsa bile b der o kadar ki inat biri. Şimdi diyeceksiniz evlenmeden once anlamadın mı diye. Biz nisanliyken gezmedik vakit gecirmedik ailem izin vermiyordu. Zaten oyle sık sık gelip gitmedi bir telefonda gorusebiliyorduk. 17 yaşında zaten neyi nekadar anlayabilirdim ki. Ailem sagolsun okutmadilar hemen evlendirip kurtulmak istedi şu an cok sinirliyim doğru duzgun yazamadım bile kusura bakmayın. Yorumlarınızı bekliyorum. Benim gibi eşiyle boyle şeyler yaşayan var mı? Varsa nasıl aştınız bu sorunları?