Herkese merhaba kızlar. Ben bu aralar bir konuyu cok dert etmeye başladım. Artık eşim ve ben etkileniyoruz gercekten. Bağırmak istiyorum yeni evlileri bi salııınnnnn artık diyeee. Ama olmuyor maalesef.şimdi konum şoyle. Bu bahsettiğim dortlu en başından beri beni bi kabullenemediler. Aynı ortama geldiğimizde hepsinin iki yuzlu olduğunu gordukten sonra ben artık iletişimi kestim. İletişimi kesincede kibirli, yobaz gelin oldum. Ama iletişimi kesene kadar cok caba verdim iyi olmaya calıştım iyi gecineyim eşimin ailesi sonucta diyerek. Ama kulaklarım cok şey gordu duydu daha yeni evliyim. Hepsi birden bize cephe aldılar. Neden cunku ben goruşmuyorum hicbiriyle. Kimse hatasını anlayıp duzeltme derdinde de değil. O kaynanam olacak sinsi en başından beri eltimle aramı bozmak icin neler neler yaptı. Eltim yokken yokken bana kac kere eltimin dedikodusunu yapmak icin ağzımı aradı. Ama benden yuz bulamadı zerre taviz vermedim. Eltimden hic hoşlanmadığım halde. Politik davranmaya calıştım. Ama ben yokkende eltimle Gul gibi geciniyor. Ya da hep bir araya geldiğimizde eltime daha saygılı davranır. Daha yakın davranır. Eltimde komplekslisin tekidir. Beni bir turlu hazmedemedi. Size sorum şimdi herkes beni hor goruyor. Gormezden geliyor. Yok sayıyor. Gecen kayın validem bizi gordu eşimle eşim durdu selam verdi bizi gormezden gelip karşıya gecti direk. Tepkisi banaydı yani. Gidip gelmediğim icin. Ama ben artık bana yapılan suratları iki yuzlulğkleri gormek istemediğim icin kendimi ortamdan izole ediyorum. Cunku zarar goruyorum artık. Gebelik planlıyorum sorun olmadığı halde bebeğim olmuyor. Belkide hepsi stresten. Bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız ? Sizi kimse kaale almıyor, yeni gelinsiniz, daha cicim ayındasınız, benim onlara ne bir ağız dalaşım oldu ne bir saygısızlığım. Bu gune dek. Ama artık bende cizgiden cıktım ve restimi cektim. Bazen diyorum bu bi hata mı ? Onlarla savaşmalı mıyım ? Ama işte girdim ortama zorladım. İğrenc laflar dondu durdu bakışlar olsun. Kendimi iyi hissetmiyorum onlarla bir araya gelince gercekten. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşim benim tarafımda. Eşim bile diyor goruyorum herşeyi diye. Ama icim cok huzursuz ( o negatif insanların enerjileri ustumde hep. Arkamdan konuştuklarına eminim. İnsan hissediyor. Kızlar gercekten manipule edildim ve bu duruma getirildim. Şimdi benle kusler. Tabi bende onlarla. Ama sorsanız ben hatalıyım. Onlar sucsuz. Herkes melek, bir ben şeytanım sanki. Ama herşeyin başı o kayınvalidem. Birde eşime ayrı oynuyor. Doldurmaya calışıyor. Damardan giriyor eşimin duygusallığı ile oynuyor. Ordan vuruyor. Orneğin ağlıyor. Ama timsah gozyaşı bunlar hep. İyi gecinmemizi isteyen kadın daha nişanımda surat asıp yuzume bile bakmadı. Ne benim ne oğlunun. Eltimle bi koşede oturup fısır fısır konuşup durdular suratsız bir şekilde sanki uzaylı izler gibi izlediler beni.. Neden bunu yaptılar ki daha beni o zaman tanımıyorlardı. Sebepleri yokken bile boylelerdi. Ve o kaynanam eltimi sevmiyor bunuda biliyorum kac kere soylemeye calıştı bana musade etmedim. Dedikodudan hic hoşlanmam. Ozellikle boyle yeni evlenmişim hani laf soz olmasın adım gecmesin diye. Hep tedbirli oldum. Ama gel gorki şuan ben kotuyum korkuyorum. Ya eşimin kafasına girerlerse diye. Ya boşanırsak diye. Eşimle mutluyuz cok şukur. Ama herkes bana kus bu iğrenc enerji hep ustumde. Ne onerirsiniz bana kızlar ne yapmam lazım. Gercekten guzel taktiklere cevaplara ihtiyacım var. Şimdiden teşekkur ediyorum okuduğunuz icin