Sevgilimle bir konu yuzunden Whatsapp ’ta tartıştık. Ben ısrarla ona inanmayınca (aldatma mevzusu değil konu), “bu saatten sonra inceldiği yerden kopsun” , “senden de bitmesinden de korkum yok” gibi kesip atan cumleler sarfetti. Bi kac gun evvel “Hep benimle ol, sana ihtiyacım var” diyen adamın boyle gozunu kırpmadan silip atmasına kızıp ona adi, aşağılık, ikiyuzlu, arsız, kolpacı gibi hakaretler ettim. O hakaretle karşılık vermedi. “Gururuma dokunuyor”, ”hepsini kaydettim, bu dediklerine pişman olacaksın” falan dedi. Bu pişman olacaksın cumlesini iki kez kurdu hatta. Sonra ben cok ustune gittiğimi farkedip hakaretler icin ozur diledim. Daha sonra o da “Emin ol sana karşı uzun bir sure mesafe koyacağım. İcimden gelmeyecek. İnan seni zerre sevmiyor olsam bu mesafe sonsuza kadar surerdi. Dediğin gibi ama cok hakkısın 2 sene cok erken evlenmek icin.” dedi. Ertesi sabah gunaydın mesajı attım ama soğuk cevaplar verdi. Atış o atış, cocuktan 8 gundur ses seda yok. Hic bir şey yazmıyor. Gozu dışarda biri değil, oldukca da zor guvenen biri bu arada. Bugun izne geldi aynı şehirdeyiz şu anda yani. Normalde buluşacaktık tartışmasaydık. Şu anda onun buluşmak icin adım mesaj atması gerekiyor. Belki de atacak bilmiyorum. Boyle arafta olmak cok can sıkıcı benim icin. Sadakatine guvendiğim icin kaybetmek istemiyorum onu.