[h=3]proxeed plus kullanıp hamile kalan varmı | Melekler Mekanı Forum[/h] selam melekler bir arkadaşım proxeed plus diye bişey kullandığını ve ondan sonra hamile kaldığını soyledi bana bu urun hakkında detaylı bilgi verirmisiniz proxeed plus nedir yan etkileri varmı hamile kalmak icin faydaları neler bunları cok merak ediyorum bende bebek istiyorum belki bir faydası...

Sevgili kardeslerim
Nerede kalmistik

Bizi hickimse ayiramaz buna gucleri yetmez

Hosgeldiniz sefalar getirdiniz.
Bu topigin asil sahibi Boncukboncuk arkadasimizdir
Hikayeside asagidaki gibi baslamitir
-----------------------------------------------------------------------------------------------
İyi akşamlar arkadaşlar. Beni bazılarınız bilir, bilmeyenler icin tekrar anlatayım. 2 yıldır bebek sahibi olmak icin uğraşıyoruz.
İlk 1 yıl herşeyin yolunda olduğunu duşunerek beklemekle gecti. sonra eşimin sperm sayısının 2 milyon ile 3 milyon arasında olduğunu oğrendik. Hemen ne yapalım derken Mayıs 2009 da tup bebek yaptırdık negatif sonuc aldık.
Şimdi ne oldu. Ocak ayından itibaren Allahın izniyle, değerli hocam Sayın İbrahim Adnan Saracoğlunun sitesinden satın almış olduğumuz bitkisel cay ve eşime uyguladığım beslenme programı sayesinde gecen hafta yaptırdığımız sperm testinde 2 milyondan 76 milyona yukseldiğini gorduk.
Bizi en cok bizler anlarız ve yardımcı oluruz, bunu en iyi bilenlerden biri de benim. Neler cektiğimizi bi Allah bide bizler biliyoruz.
Gelelim uyguladığım beslenme programına:
Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sutu--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keciboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı sut
İşe giderken 1 elma, 3 ceviz ici, 10 adet siyah uzum kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu
Oğlen muzlu--ballı--cevizli--tarcınlı karışım
Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuc--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata
Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere buruksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam aycekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keciboynuzu kuru
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saracoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel cay.
Umarım sizlere faydalı olur. Daha hamile kalamadım ama en azından İLAC kullanmadan doğal yollarla doktorların hic yukselmez dedikleri sayısı yukselttik. Pes etmeyin ben yukarda yazdığım listeyi 3 aydır şaşmadan uyguladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Tez zamanda boyle guzel haberler vermeyi nasip etsin