Ben en son 17 yaşımdayken bu korkuyu hissettim birde az once. Kız kardesim işten geldi bizim eve abla dedi sen beni motorla bırak,baba evde yok bende tamam dedim başta dondurma yemeye gittik sonra eve birakicam onu 'ben kardeşim birde oğlum beraberiz' onumuzden bı ara su birikisinden oyle bı hızlı gectiki o butun pis su hepsi bacaklarınıza geldi .bilerek yaptı (taciz amaclı) bende dayanamadım saydirdim (argo) bız yolumuza devam ettik.araba caddenin diğer koşesine gecmiş bizi bekliyormuş meğer. Ben bi yola cıktım o araba .o yolda portakal tarlası tenha bı yer .kardesim arkadan durdukluyor ben hız yapiyorum o arabada arkamızdan geliyor o kadar yakinlastiki bize ışıklari vuruyor bize.panikle hız yaptım annemlerin sokağına gectim kardeşimi bıraktım yarım saat sonra da ben cıktım ..kızlar ya bize arkadan carpacaklardi yada bizi soylemek bile istemiyorum .Allah'ım cok korktum ya .adana yi az cok haberlerden gorursunuz tehlikeli bı yer bazı semtleri . Boyleleri kendinden bulsunlar belalarını .şimdi akşam her ben cıktığımda korkuyla cikicam hala kalbim kut kut atıyor