mrb arkadaşlar
oldu 7 8 kere bizzat youtube den flag yiyiyorum
sizce nasıl bir yol izlemeliyim

oncelikle neler yaptığımı anlatayım

ben dunya engelli filmlerle calışıyorum, dunya engelli filmleri editleyip engeli geciyorum ve youtuba atıyorum
her attığım videoya ozel calışmalar yapıyorum, bu sayede her attığım video ilk sayfaya giriyor hemde ana kelimede

ama ne varki youtube flag atıyor
biraz once gene flag yedim, bu bu flagdan oturu actığım tum kanallar kapandı
5 kanal acmıştım 5ide kapandı
ilk flag maili geliyor, akabinde kanalların spamdan kapanmasıyla alakalı mail geliyor

bana gelen flag mailinde tam olarak şunlar geciyor

Herkes spam'dan nefret eder. Goruntulenme sayısını artırmak icin tasarlanmış yanıltıcı acıklamalara, etiketlere, başlıklara veya kucuk resimlere izin verilmez. Ayrıca yorumlar ve ozel iletiler dahil, buyuk miktarlarda hedeflenmemiş, istenmeyen veya tekrarlanan icerik yayınlanmasına da izin verilmez.Hesabınız uyarı amaclı bir Topluluk Kuralları ihtarı aldı. Bu ihtarın suresi altı ay icinde sona erecektir. Başka ihlallerin olması durumunda YouTube'da icerik yayınlama hakkınız gecici olarak devre dışı bırakılabilir ve/veya hesabınız feshedilebilir.

Şu şekilde acıklama Etiket giriyorum

Başlık acıklama ve etiket kategori ifşa edilmesi sebebi ile kaldırıldı

Evet arkadaşlar, aynen bu şekilde acıklama etiket başlık ayarlıyorum
videolarım ilk sayfaya giriyor,
dun bir vdieom 100k izlenim aldı flag yedi bu şekilde
bugunde bir videom 30k izlenim aldı biraz once flag yedi

Benim sizlere sorma istediğim, şu şekilde yapsam bundan sonra, flagdan yırtınabilirmiyim
diyorum ki videolarım 10k izlenim alınca, hemen bu başlık acıklama etiketleri siliyim
filmlerle alakalı başlık acıklama ve etiket giriyim
bu durumda belki ilk sayfadan duşer alt sayfalara inerim ama flag yemekten daha iyidir bence

ne dersiniz, teşekkurler