merhaba. şu an kimlikte yazan ismi babam kimseye sormadan koymuş. eski sevgilisinin ismiymiş, kadını cok seviyormuş ama hayat kadınıymış ayrılmışlar falan.
kucukluğumden beri aa bu şeydeki o**punun ismi değil mi eheh diye gecti. herhangi bir kavga olduğunda o**punun ismini koyarsan boyle olur dendi. oturduğum yerdeki namlı bir kadının adı olduğu icin okulda da devamlı boyle seslenilir surekli ağlardım.
yetişkinliğimden itibaren artık nefret ettiğim icin başka bir isim kullanmaya başladım. sectiğim isim bana daha cok uyuyordu ve seviyordum. gerek iş yeri gerek okul kimlikte ismimi kullanmak zorunda kaldığım her an afakanlar basıyor, midem bulanıyor, ağlayasım geliyor.
aileme ben bu ismi değiştirip kendi istediğim ismi koyacağım dediğimde ne gerek var sen babayı adam yerine koymuyorsun gibi laflara gectiler. asla bir manen destek goremedim.
ismimi değiştirmeye karar verdim ama aileyi yoneten babam olduğu icin asla para vermeyeceğini soyledi. şu an işsizim koşede 1300 lira param var ve canıma tak etti. avukat ucretlerini ne yazık ki karşılamam mumkun değil. kendi başıma acmak istiyorum ama internette bununla alakalı net bir bilgi yok.
bu ismi duyma ihtimali bile beni cıldırtıyor artık. duygusal anlamda yerle birim. ne yapacağımı bilmiyorum, dava sureceni bilmiyorum. yardımcı olursanız cok sevinirim. teşekkurler.