Oncelikle herkese merhabalar arkadaşlar. Artık bazı şeyleri kaldıramadığım ya da başka insanların da gozunden olayların nasıl goruneceği konusunda yardıma ihtiyacım var ama biraz uzun olacak, şimdiden teşekkurler cevaplarınız icin...
Eşim bir kurumda devlet memuru arkadaşlar buraya yaklaşık 8 ay once 3 cocuklu 35 yaşlarında bir kadın atandı. Biz de lojmanda oturuyoruz burada. Oda geldi tanışmışlar aynı bolumde oldukları icin ama ben henuz tanışmamıştım. Ben daha yeni yeni tanışıp konuşmaya başladım. Eşi başka yerde gorevliydi 3-4 ay sonra ancak gelebildi. Kadın o zamanlar eşi yok diye akşamları iş cıkışın bekar erkeklerle kardeşim bunlar diyerekten gezmeye falan gidiyordu ama cocukları da evde bırakıyordu falan. Bunu bana eşim denişti oradan biliyorum. Orda bi ayar olmuştum cocukları evde yalnız bırakıyor falan diye. Neyse işte sonra eşi geldi buraya oda burada goreve başladı. Sonra bir akşamustu kadın eşimi arıyor abi bi gelebilir misin kızımın bisikleti bozuldu Tamir etmek icin bizde yemek yemek uzereydk, neyse eşim bi arkadaşını aldı oraya gitti bende kızdım eşine soylesin sen niye gidiyorsun diye. Boyle boyle iş yerinde olsun evde olsun artık surekli adını duyar oldum. Sonra bende tanıştım derken arkadaşlar her seferinde kadını boğacak gibi oluyorum kadın surekli eşimle o kadar rahat konuşuyor ki sanki ben orada yokum gibi surekli iş yerindeki şeyleri konuşuyor beni konuşmada saf dışı bırakıyor falan eşi de hic rahatsızlık duymuyor heralde sesi hic cıkmıyor bişey demiyor hayret ediyorum adama bu ne rahatlık diye. Benim yanımda kocama sokularak konuşuyor, surekli biz yanyana iken eşimle bize kotu kotu bakıyor bana laf sokuyor ben ev hanımıyım diye falan. Bende iyice ickillendim arkadaşlar sadece kadına suc bulmuyorum eşim de kadının yanında bir garip onunka surekli goz goze geliyorlar uzun uzun falan. Ben nasıl davranacağımı bilmiyorum eşimde benden 10 yaş bğyuk kadınla aralarında 2-3 yaş var hani onceleri dert etmiyordum kadın benim dengim değil onu mu kıskanacağım diye ama artık bu dokunmaklar eli omuza atmalar benim yanımda sokularak konuşmalar ben artık şaşırdım yani. Eşimlembu konuyu konuştuğum zaman da bana kızıp sen ne kıskancsın kadın sıcakkanlı falan diyor, sen kiminle konuşursan konuş ama benim kiminle konuştuğuma karışma diyor. Arkadaşlar sizce bu durum karşısında ne duşunmeliyim, duşuncelerinizi benimle paylaşırsanız cok sevinirim.