Merhaba hanımlar, forumu İnstagram aracılığıyla gordum ve sizlere bir sorunumu paylaşmak istiyorum.
Oncelikle biz uc kardeşiz, ablam (37), ben (21), erkek kardeşim (18) bunları anlatıyorum ki olayı iyice anlayın diye.
Bundan bir sure once erkek kardeşim tanıdıklar vasıtasıyla bir lokantaya calışmak uzere girdi. Lokanta da toplamda 4 kişi calışıyor (zaten kucuk bir yer) bu calışanların da 3 u Suriyeli. Lokantaya gittiği ilk gun Suriyeliler ile kavga etmis. Sebebi de ona bakıp arapca birşeyler soyleyerek dalga geciyorlarmış. Her neyse dukkan sahibi araya girmiş ve olay kapanmış. Bu kavga olayından 3 gun sonra ise Suriyeliler tekrar kardeşimle dalga gecmiş, kardeşim de boş bir anı yakalayip adamların telefonunu calmış. Caldığı gibi gidip birisine satmış. Aldığı paralarıda gidip idaaya yatırmış!!! Her neyse dukkana gelmiş, Adamlar da salak değil tabi durumu anlamışlar, kardeşimi depoya sıkıştırıp, boğazına bıcak dayamislar. Oda herşeyi anlatmış, adamlar parasını istiyor ortada para yok ! Paralarla iddia oynamış ustune de bir de kaybetmiş.
Olay anında kuzenini aramış o gelmiş araya girmiş falan adamlara parayı vereceklerini soylemişler. Olay 1 hafta once oluyor ve benim daha yeni haberim oldu. Sinirden elim ayağım titriyor annemin babamın daha haberi yok. Ya adamlar polise verseydi nolacakti ? Hic bunları akıl etmiyor mu bu cocuk. Napmaliyim hanımlar bu cocuğa, aileme soylesem annemin pek birşey yapacağını duşunmuyorum ama babam buyuk ihtimal evden kovacak onu.
Bu arada telefonların toplam değeri 3000 TL civariymis, muhtelemelen kredi cekip ben odemek zorunda kalacağım. Bana bir akıl verin lutfen, beynim durdu resmen.