Konuya nereden gireceğimi bilemiyorum.
İceriği annem ve kardeşlerim.
ben aslında cok iyi para kazanmıyorum ama ailemle yaşadığım icin babama hep yardimcı oluyorum kira veriyorum mutvak alışverişi yaparım elimden ne geliyorsa . Anneme ozel harclık 200 lira veriyorum her ay. Bana geri kalan para 150 lira onunla butun ay idare ediyorum.
Kız kardeşim benden iyi kazanıyor ve butun parasını kendine harcar. Bir yere gitsek annem onun elini cebine atmasına kıyamıyor bekler ben odeyeyim. Kardeşim odemeye kalksa “ bende var der oder” bana gelince elini cebine bile atmaz. Bana odeyir
Zoruma giden beni birde cimri ilan ediyor. Her ay başı ona kendimden daha cok para ayırdığımı bile bile. Bunu bir kac kez yaptı en son olayda o gun verdiğim paramı geri istedim.
Aslinda konu para değil yaptığı haksızlık. Kardeşlerimle tartışsam hep beni yargılar. O kadar bağırır ki kardeşlerim ondan yuz alır. Ve sonra butun ev halkı benle konuşmaz. Haftalarca boyle gider. Ben gunlerce yemekten kesilirim stresten. Kardeş dediğim 34 yaş ve ustu ben ortancıyım.
sonra randevuları olunca doktorda benim işten izin almamı bekler. Bunu cok yaptım.
en son gelmedim ve o hep koruduğu kardeşim goturdu burnundan getire getire. Calışıyormuş da işten sonra saatlerce doktorda bekleyecekmiş de diye diye.
ben goturunce lafını bile etmiyorum ve o hep koruduğu cocukları gene de daha cok değer goruyor. Gezmeye gidince haberim olmaz ama doktorda randevusu olunca ilk bana haber eder. Gezmelerini onlarla alışveriş ve doktor işlerini benle yapar. Onlar zahmete girmesin diye.
şimdi kızlar ben ne yapsam. Artık ailem ve annem demek istemiyorum hep morelim sifir. Ayrı eve cıkma gucum de yok . Annem neden boyle?