Merhaba hanımlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Yaşım coğunuzdan genctir eminimki, bana belki bi yol bi fikir olur diye sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum .Erkek arkadaşımla yaklaşık 8 aydır sevgiliyiz pandemi doneminde ilişkimiz başladı, başlarda herşey cok guzeldi ilgi alaka vs taki erkek arkadaşım calışmaya başlayana kadar. Mayıs ayında calışmaya gitti yoğun bir işte calıştığı icin eskisi kadar konuşamamaya başladık goruşme buluşma imkÂnımız da yok farklı şehirlerdeyiz. Yaklaşık 4 aydır buluşamıyoruz rahat konuşamadığımız icin ilişkiyi yalnız yaşıyor gibi hissetmeye başladım ve uzaklaştığımı hissediyorum son zamanlarda ona bu durumu anlattığımda gelince onaracağımızı soyluyor herşeyi ama sanki gelecek gormuyorum ben uzak kalma donemi ilişkimizi cok yıprattı tamamen kendi başıma kalmaya alıştım sanki onumuzdeki yıl olacak kpss sınavına hazırlanıyorum ve birdahaki sene de muhtemelen farklı şehirlerde uzak gececek şuan bu durum cok yıprattığı icin sınavıda olumsuz etkileyebilir diye duşunuyorum bana fikir verir misiniz sizce bitirmeli miyim?