Kızlar merhaba ,
Belki diğer postlarımızdan biliyorsunuzdur resmi olarak 9 aylık evliyim ama duğun gec oldu eylul sonu duğunumuzu yaptık ve ben eşimin ailemle duğun arefesinde surtuşmelerinden dolayı evlendikten sonra aileme gelmek istediğim zaman sorun cıkarıp bana tavır almasına dayanamayıp her hafta tartıştım ve her trtışmamızda eşim başlarda kolumu sıkma hırpalama , sonralarında ben bu durumu affettikce bildiğiniz şiddet gostermeye başladı ve evde silah var seni oldururum gibi ufaktan tehtitlere başlayınca bu kavgalarımızda benim psikolojim bozulmuştu ben de onu kışkırtacak cumleler kullanmışımdır ama ailemden beni uzaklaştırmaya calışması beni cok buyuk sıkıntıya soktu . Ve ben annemin evine dayanamayıp geri dondum yaklaşık 50 gundur evden ayrıyım 40 gundur hicbir iletişimimiz yok . Ve yarın boşanma davası acılıyor . 40 gun icinde herhangi bir barışma talebi arama sorması kendisinin de anne babasının da olmadı . Bende stresten erken doğum riski oluştu bir gece hastanede kaldım ve bunu ablası biliyordu ( sozde hep benim yanımda ama birşey yapmadılar) ve tabiki o insanda oğrendi sonrasında kimse gelmedi aramadı bile sadece ablası nasıl oldun diye sordu artık ona da cevap vermedm. Ailem sonuna kadar arkamda 8 aylık olduk herkes bebeğimi bekliyor bebekler gibi bakılıyorum ve tabiki şiddet olaylarını babama anneme soyleyemedim babam onu mahvedet ama avukata soyledim . Ben bebeğimi Allah guc ve sağlık verdiği surece tabiki de cok iyi bakcam ama 27 yaşındayım ileride karşıma biri cıktığında ne gibi sorunlar yaşarım acaba? Bekar bi insan benimle zaten konuşmak tanışmak bile istemez ailesi hoş gormez herkes neden ayrıldığımı sorgulayacak . Bundan sonra evlilik yaparsam benim gibi evlenip boşanmış biriyle olmak zorunda kalcam ona nasıl guvencem ? Bana bu kadar kısa zamanda neden evlendin cocuk yaptın diye soracaklar hep bu sıkıntıları yaşayacağım