Arkadaşlar S.Aleykum.

Spam konusunda benim de birkac dikkatimi ceken olaylar oldu. Bunlardan bahsetmek istiyorum.

Oncelikle kendi yaptıgım işlerden bahsetmek istiyorum.

Ytpara ile tanışalı yaklaşık 3-4 ay olmuştur. Bi sure uye olmadan takip ettim forumu, daha sonra uye oldum vs. Bu 3-4 aylık sure zarfında sadece okumak ve araştırmak ile gecti. Eylul 1 itibari ile calışmalara başladım ancak pek vaktim olmadığından sağlıklı calışamadım. 3-4 kanal ile kazanclarım aşağıdaki gibidir. her kanalımda ortalama 100-150 civarı video bulunmaktadır. 1 ayda toplamda 3-4 kanala max 400 civarı toplamda video atmışımdır. Eminim benden daha sık bu işlerle uğraşan kişiler cok daha fazlasını kazanır. Hic kazanamıyorum diyenler icin ise belki bir yol gosterici olur.

Tekrar soylemek de fayda var. Bu kazanclar benim 3-4 kanalım ile yaptıklarımdır ve belirttiğim gibi bu işleri yaparken haftada belki 100 video yukluyordum. bu işlerde sık vakit gecirenler cok rahat 10 katını cıkaracaktır.

Gelelim Spam konusuna ve kazanc konusuna.

Şimdi spam ve kazanc konusunda birbiriyle bağlantılı aslında. Youtube sizin kanalınızı onermesi icin, kanalınızın en başta değerli olması gerekiyor. Peki nasıl değerli yapılır?
Actığınız gmail hesaplarını, acar acmaz hemen kanal oluşturmayın. hergun gmail acın ve acılış tarihleri ile birlikte bir yerde muhafaza edin ve bu gmail hesapları ile ceşitli form sitelerine kayıt olun. A gmail hesabından B gmail hesabına mail gonderin vs.

En az 4-5 gun beklesin. Bu 4-5 gun icerisinde tekrar gmail hesapları acın, aynı işlemleri tekrarlayın, bu sayede zaman kaybınız olmaz...

Devamında aktif olarak kullanılan gmail hesabınız ile youtube'a girin, kanal oluşturduktan sonra ceşitli videolar izleyin, yorum yazın ve abone olun bazı konulara, veya kendi eski kanallarınıza abone olup, videolarını izleyin yorumlar yapın. Youtube'u da aktif olarak kullanırmış gibi yapın. Daha sonra kanal oluşturun ve varsayılanları ayarlayıp bırakın. Varsayılanlar da videolarınızı gizli olarak ayarlayın, ve para kazanma kapalı olsun. Ertesi gun videolarınızı yavaş yavaş yuklemeye başlayın. Videolar yuklendikten 1 saat sonra para kazanmalarını aktif edin(Bu arada hala videolar gizli) ve tum ışıklar yandıktan sonra ayarlarını genel olarak değiştirin. Detaya girmiyorum, bu yaptığınız işlemleri toplu olarak yapıldığını coğunuz biliyorsunuzdur.

Yukleme işlemini yaparken Crome, Safari, Opera , Mozilla gibi 4 farklı tarayıcı kullanın ve 1 gunde 4 kanalınız ile işlem yapın. Bu işlemler bittikden sonra her sabah kendinize bu işi yaptırın ve CClear ile tum gecmişi pc acar acmaz temizleyin, veya cclear ayarlarından otomatik de yapabilir, pc her acıldığında otomatik temizleme işlemi yapar.

Hergun bu 4 kanala 35 ila 60 arası video atın. Ancak dikkat edilmesi gereken diğer bir husus, 1'inci gun yukleme işlemi yaptığınız 4 kanal ile 2'nci gun yukleme yapacağınız 4 kanal birbirinden farklı olacaktır. Yani elinizde hic yoksa bi 40 kanal olsun. Tekrar belirtiyim. Bu 40 kanal aktiflik ayarları yukarıda ki gibi olacak.

Elimizde bulunan bu 40 kanalı nasıl acarsanız acın. Orası size kalmış. Dediğim işlemleri yaparsanız spam riski %10'lara duşecektir.

Elinizde olan bu 40 kanalı acarken, kesinlikle gunluk 4 hesapdan fazlası ile uğraşmayın. Bugun 4 hesap acın ve aktiflik işlemlerini yapın. yarın tekrar 4 kanal acın ve aktiflik işlemlerini yapın. Her hesabı yukarıdaki gibi ayarlamalarını yapın.

Şimdi elimizde bulunan bu 40 kanalı ne yapıcaz veya 10 kanalı herneyse. Benim icin kesinlikle elinizde 16 adet kanal olmas gerekir.

16 kanaldan devam edelim. ilk gun 4 farklı tarayıcıdan, 4 farklı kanalınıza 35-60 arası video atıyorsunuz ve yukarıdaki işlemleri gercekleştiriyorsunuz.
Ertesi gun farklı 4 kanala tekrar 35-60 arası video yukluyor ve işlemleri yapıyorsunuz.
3'uncu ve 4'uncu gunlerde yine aynı şekilde devam ediyor ve 4Kanal * 4 Gun 16 Kanal hazır durumda.
5'inci Gun Tekrar başa donup, ilk gunku 4 kanala FARKLI 35-60 arası video atıyorsunuz. 2'nci 3'uncu 4'uncu diye devam ediyor, taki toplam video sayısı 200-250'ye ulaşana kadar. 250 videoya ulaşan kanalı 10 gun bekletin. tekrar devam edersiniz.

Buraya kadar herşey tamamsa eğer, video indirme işlemine gecelim...
Youtube'den indirdiğiniz videoları katagorisine gore bir klasor de toplayın ve aynı olan videoları silin, absurt kelimeleri mutlaka aradan cıkartın, ve devamında bu videoların isimlerini kesinlikle değiştirin. Atıyorum, Bugun 400 video indirdiniz. Bu 400 Videoyu bir klasorde toplayıp temizlik yaptıktan sonra, 50'şerli gruplar halinde isimlerini değiştirin. İsim değiştirme programları da mevcuttur.

Video isim ve temizlikleri bittikten sonra MUTLAKA bulunduğu klasorden farklı bir klasore KES-KOPYALA yaparak aktarın. Devamında ise gunluk kac video yukleyecek iseniz, atıyorum 50; klasorlere bu hazırlanan videoları 50'şerli olarak dağıtın.

Yukarıda anlatılanlar aslında cok cok basit işlemler. Sadece 1 hafta uyguladıktan sonra, cok basit bir şekilde sistemli bir şekilde tıkır tıkır yaparsınız.

Onemli olarak belirtmek isterim ki; bir anda atılan 100-150 videodan, 50 şerli ve 2-3 gunde bir atılan videolar daha cok kazandırır. Aboneniz de artar.

Gmail'i nasıl acarsınız orası size kalmış ama ben genelde softswich'den acıyordum. Anlatıgım kanalları softswich'den actım. Şuanda elimde hazırda 100'e yakın orjınal telefon ile acılmış hesap var ve uzerlerinden en az 2 hafta gecti ve aynı zamanda hali hazırda 10-12k civarında video beklemede. Sabırlı olursanız kazanırsınız.

Burası cok Onemli. Eğer ben uğraşamam diyorsanız, bu işi bırakın. Bedava peynir fare kapanında diye bir soz var. Onu yapamam, bunu yapamam derseniz, anca bu yazıyı okuduğunuzla kalır, ve surekli yazı okur durur, beyninizi boşa doldurursunuz.

Bakın tekrar soyluyorum. Ben bu işlemleri yaparken yukarıda anlattığım gibi yapıyorum ve benim toplamda 3 ila 5 arası kanalım var ve her kanalda max 120 video vardır. 1 ay icerisinde taş catlasa 500 videodur yuklediğim. Kazanc 120TL civarı. ve ben VDS kullanmıyorum. 12K video'yu indirirken de kullanmadım, videoları yuklerken de kullanmadım. Uşengec olmayı bırakın ve kazanmak istiyorsanız sıkı calışmalar yapın. Ben 4-5 kanalla, 400-500 video ile 120tl kazanmışsam (Ki ben emin olun bakamıyorum bile, 2 telif yemiş kanal, eşleşenler vs. silmek icin vaktim olmuyor) herkes kat kat fazlasını kazanır.

Başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın DEMİYECEĞİM tabiki de. Bilgi paylaştıkca guzeldir. Youtube cok buyuk bir pasta. Herkes kazanmalıdır. Adilik peşinde, cok afedersiniz namussuzluk peşinde koşup, onun bunun kanalına salca olmakla bu işler yurumez.

Ek olarak forumda herkesin acığına kapak yamamak isteyenlere soyluyorum. Siz zaten hic kazanamayacaksınız. Bari bırakın da millet sağlam kafayla, sağlam moralle işlerine yoğunlaşsın.

Anlaşılmayan birşey olmasın diye defa defa yazdım. Yine de kafanıza takılan şeyler olursa, elimden geldiğince yardımcı olmaya calışır cevaplarım.

Dipnot : @Muslera06 benim gmail satışlarım konusun da referansım DEĞİLDİR. Beraber birkac gun calıştık, yapamayacağımı belirttim işlerim dolayısı ile ve istekleri yerine getirmek de zorluk cektiğimden dolayı artık beraber calışmıyoruz. Muslera06'yı ref olarak gorup, benden gmail almaya gelenler, hic gelmesin.. Aramızda ortak bir calışma, bir fikir alışverişi veya farklı bir durum yoktur. Ben tekil bir şahısım serkan hocam tekil bir şahıs