Merhaba; oncelikle belirtmek isterim ki ben hayatımda ki bir cok sıkıntılı, stresli donemlerimde burada ki hayat tecrubelerini okuyarak toparlandım, kendime geldim. O yuzden burada tecrubelerini paylaşan, olumlu olumsuz yorumlar yapan, konular acan tum kadınlara sonsuz teşekkur ediyorum

Sorunuma gelirsek;
Sosyal ilişkilerimde bir kac yıldır sorunlar yaşıyorum, bunun sebebi ise bir kac yıl once cok guvendiğim bir insandan cok ağır bir darbe yemiş olmam. Aramızda kucuk problemler olduğunu hep hissediyordum, ağzından “canım arkadaşım.” kelimesi cıkarken bile gozlerime nefretle baktığını gorebiliyordum zaman zaman ama kendi kendime “fesatlık yapma.” diye kızıyordum

neyse uzatmayayım; bu olaydan sonra benim algılarım oyle bir acıldı ki, guvenmediğim kim varsa supurdum hayatımdan. Bi zararını gormediğim, negatif elektrik almadığım uc beş insana da mesafeli durmaktan kendimi alamıyorum. Kimseye guvenip, derdimi acmıyorum, birine kızsam bile gidip ucuncu kişiye anlatmıyorum, tabii bu surecte de ne oluyor; şişiyorum

Bu adına tecrube denilen yaşanmışlığın kotu izlerini nasıl silebilirim? İnsanlara guvenmek, rahat rahat gulup eğlenebilmek gibi duyguları oyle ozledim ki.. Gecer mi bu guvensizlik hissi?