mrb arkadaşlar. bu aralar icimi daraltan şeyler var kılımı bile kıpırdatasım gelmiyor. yaklaşık 1 ay sonra benim icin cok onemli bir sınav var gelin gorun ki hic bir hazırlığım bilgim vs yok. dunyanın sonu değil belki ama hem maddi hem manevi bir cok şey bu sınava bağlı.
calışacak hevesim yok. yıllardır bıktım ders calışmaktan. dalıp dalıp duşunuyorum ben calışma masasında oyalanırken gencliğim arkamdan cekip gitmiş sanki. diyorum kazansan ne olacak sanki geride kalacak tek bir anın mı var paylaşacak biri mi var hayatında.
bir de duygusal boşluktatyım galiba hic olmayacak bir şey yaptım kendimden beklemediğim. bana 1 yıl once yazan birine bu sefer de ben yazdım ama onun mesajımı gormesi bile 1 gunu buldu. konuştuk biraz ama her mesaj arası 10 saat ben de daha fazla zorlamayayım dedim ve yazmayı bıraktım. ona yazımca bir hafiflik geldi aklımdan cıkmıyordu aylardır ancak cesaretimi toplayabildim. ama yine de byle olmasaydı keşke icim cok buruk
iş hayatımda her şey yolunda şukur ama hafta ici 9,5-10 saat yoğun bir şekilde calışıyorum bir de cumartesileri yorgunluktan halim kalmıyor. işyerinde ders calışabilme gibi bir durumum yok akşamları da yorgunluktan anlamıyırum okuduğumu ya da işime gelmiyor bilemiyorum.
burada evli cocuklu iş sahibi olup ders calışanlar var her şeyi bir arada nasıl yurutuyorlar maşallah diyorum.

nasıl silkelenicem bilemiyorummm tam ifade edemesem de oylesine yazdım icimi dokmek icin.