Arkadaşlar iki gun once annemi kandırarak psikiyatri polikliniğine goturdum. Benim icin gidicez dedim onu goturmuş oldum. Doktor dedi cok hafif bir ilac vericem kalp hastası olduğunu, kan sulandırıcı kullandığını da soyledik. Ozellikle ilacla ilgili ekstra bilgi almak icin doktora sorular da sordum. Herhangi bir uyarıda bulunmadı. Prospektusu de standart her ilacta yazan yan etkilerdi. Normalde asla bu ilacı kullanmam diyen annem kendi isteğiyle getir bakayım yutayım bir tane dedi kendisi kullanmak istedi.
O gece bir kut sesi ve annemin banyodan bağırmasıyla actım gozumu. Koştum baktım duşmuş sırtustu yere. Ambulansla goturduk hastaneye beyin kanaması gecirmiş. Yoğun bakımda yatıyor iki gundur.
O kadar pişmanım ki niye psikiyatriste goturdum. Neden farklı bir doktora goturmedim. Neden o gece yanında uyumadım diye icim icimi yiyor. Allak bullak oldum. Dun gece yoğun bakımı katmış birbirine cıkarın beni diye. Cağırdılar beni belki ikna edersiniz diye. Girdim odasına cıldırdı beni gotur diye. Ustunden carşafları falan attı. Hemşire de tamam kıyafetlerini getirin diye cıkardı beni odadan. Ben sakinleştiririm, siz gidin dedi. Kıyafetlerini getirip cıkarıcam seni diye yalan soyleyip cıkıp gitmiş oldum. Şimdi ne halde acaba kızgın mı acaba. Cok uzgunum. Gercek değilmiş gibi geliyor ama uyuyup uyanıyorum hic bir şey değişmiyor.
Cok dağınık yazdım. Kusura bakmayın. Umarım anlayabilirsiniz. Dualarınızi iyi dileklerinizi iyi enerjinizi ne varsa bana ve anneme gonderin lutfen. Bitsin bu kabus.
İki gun yoğun bakımın ardından servise cıktık şukur. Annemi de doğru durust gorme imkanım oldu. İlla cıkıcam illa cıkıcam. Başka bir şey soylemiyor. Doktor da bir hafta on gunden once cıkmaz diyor. Kadının durumuna ayrı uzuluyorum zaten sağlam aldım hasta ettim diye. Bir de o boyle gitcem gitcem dedikce ayrı uzuluyorum.