Onaysız maillere giriş sorunu
YouTube0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Onaysız maillere giriş sorunu
-
24-09-2022, 10:14:32Yaklaşık bir ay kadar once satın aldığım 100 tane onaysız mailin 20 kadarını kullandım sorunsuz. hala onlardan devam eden kanallarım var. sadece birtanesinde telefon onayı istemişti ( hesabınızda sıradışı bir şey farkettik, bu yılda 3 kere olur vs. yazan ) şimdi ise geri kalanlara girmeye calıştığımda ya aynı şekilde telefon onay ekranı ya da siz olduğunuzu kanıtlayın yazan kurtarma maili isteyen ekran karşıma cıkıyor. işin kotusu kanalların kurtarma mailleri ve gizli soruları girili fakat satıcı tarafından kaydedilmemiş. ben de o zaman tecrube eksikliği ve ilk kanallara girdiğimde bir sorun olmadığı icin onlarda kurtarma maillerini kendim girdiğimde değiştirip kaydedebiliyordum, bu şekilde cozmuştum sorunu. bu arada kanallara ilk kanalresmi vs + token icin girişi şu şekilde yapıyorum; ip cerez mac ve temiz portable tarayıcımla giriyorum, işim bittiğinde o dosyayı sonra kullanmak uzere kaydediyorum. asıl sorun şu ki birkac gun once aldığım onaysız maillerde bu sorunu yaşamıyorum. aynı bahsettiğim şekilde sorunsuz giriyorum. mailleri aldığım arkadaşa danıştığımda bunun maillerle alakalı bir sorun olmadığını soyledi, kendisi de bildiğim kadarıyla tecrubeli birisi bu işte ve benden başka bu tip sorun yaşayan muşterisi yok. velhasılı bu durumun benden kaynaklandığını varsayarak tecrubeli arkadaşların cozum onerilerini sormak istiyorum...