Merhaba
Kendimi cok savunmasız ve yalnız hissediyorum.
evliliğim sanırım yine bitiyor. 10 gunden fazladır kızımı alıp gitti.
aslında artık olanlara tahammul edemediğim icin ben boşanmayı 1 senedir teklif ettim. Her seferinde kızımı verirsen dedi. Ve ben son seferinde artık tahammul edemedim tamam dedim o da aldı gitti.
eşim işkolik bir insan ama bu gercekten sosyal yaşamını ve aile hayatımızı mahvedecek duzeyde. Şehirler arası işleri var. Şehir değiştirip onun olduğu yere gittim o eski şehrimizde işini artırıp gelmedi. Geri dondum bu seferde diğer şehire gitti.4 yıldır yalnızlıktan işin herşeyin onune gecmesinden yoruldum. 4 farklı şirkette calışıyor birisi kendine ait diğerleri başkaları ile.
bu kadar calışma yeter bazılarından kurtul diyorum kotu ben oluyorum. Boyleyken evin gecimini hep bana yıkar kendi sermayesini arttırır. İstediği gibi yer icer dışarılarda . Ne bileyim hayat ona guzel.
Artık evle bağı koptu. Ben ne yapsam umursamaz gecenlerde arabamı satışa cıkardım hic bir şekilde umursamadı bile. Ne biliyim cocuğa oda kuracağız mobilyasından boyacısına herşeyi yapmak zorunda kaldım. O pazar gunu bile evde olmamayı tercih eder.
ayrıca bazen bu dort beş kez oldu ararım nerde olduğu ile ilgili yalan soyler . Ofisteyim der evde cıkar. ( kızacaksınız biliyorum ama takip uygulamasından takip ediyorum artık ) telefonu asla sessize almayan adam , sessizdeydi duymadım, arabada bıraktım vs der. Yanında biri olduğunu hissediyorum konuşmak istemeyişinden sana hesap mı vereceğim iş yemeğindeyim bile dedi.
Her ikimizin de ikinci evliliği. Bazı arkadaşlarım seni cok seviyor cok uzuluyor diyor. Ne duşuneceğimi şaşırdım. Aldatıyor gibi davranıyor. Bu arada benim isteksizliğimden kaynaklı son 1 yıldır duzenli bir cinsel ilişkimiz yok cunku bunları kafama takıyorum kandırıldığımı ve kullanıldığımı hissediyorum.
o ise it gibi calışıyorum diyor beni vicdanen sorumlu hissettiriyor. Artık bunları duşunmek istemiyorum.kızımı cok ozledim. Boşanmak huzura kavuşmak istiyorum . Keşke gozumu kapatsam acsam boşanmışız ve uzerinden 2 sene gecmiş olsa. Daha once yaşadım bu surecleri hayali bile psikolojik olarak zor geliyor.