Bazen duşunuyorumda yalnızlık bana verilmiş İlÂhi bir ceza sanırım...
Yok yani insan bu kadarda yalnız olamaz hani birde insanlar demiyor mu karşına cıkıyordurda sen farketmiyorsundur teselli etmek icin mi soyluyorlar yoksa uzmek icin mi anlamıyorum.
Hayatımın hicbir evresinde karşıma biri cıkıpta ben senden hoşlanıyorum demedi yada bir ilişki icin adım atmadı ilgileniyormuş gibi gorunenlerde tam evet bu benden hoşlaniyor eminim diyeceğim anda kendi kendime gelin guvey olmuşum gibi tavırlar sergiledi.
Bundan 5-6 yıl kadar onceydi staj yaptığım kurumda birine aşık olmuştum(hoşlantı degil tamamen aşk) evli birine duyulan tek taraflı platonik aşk otesi yok burada paylaştığim zaman uyeler tarafından isitmedigim hakaret kalmamisti...Aradan yıllar gectikce buyudum hakaretleri degil ama olumsuz eleştirilerin hepsini anladım hak verdim(şuan yaotigim hatayı savunmak değil maksadım)ama gelin gorunki kızlar belki sevmeyi sevilmeyi ogrenmeye basladıklarında lise caglarindaylarken ben 30 lu yaslarımda hala sevilme karsilikli sevme duygusunun ne oldugundan hala bi haberim.
Neyse dedim olmayacak dedim ciddi ciddi tum duygularımı kalbime gomup vazgectim aile kurma birjni sevme vs duygularımdan
Ara ara chat sitelerine agır yalnizliktan dolayı takılmaya basladim cunku arkadas cevrem evlenip coluga cocuga karıştıkca ya arkadaş ortamları ddgisti yada siz toplu gorusmslerde ciftler arasindaki tek yalniz oluyorsunuz muhabbetler hep evliler arasinda evlilikle ilgili konular olunca siz gorunmez oluyorsunuz is yerindevise baslayanlarda hep kac jenerasyon kucuk oluyor muhabbet etseniz bile akranlarınizla oldugu gibi olmuyor en azından benim icin boyle.
Artık ara ara chat sitelerine sirf iki satır muhabbet etmek adına gitiyorum gecenmerde biriyle tanistik aslinda benim eskiden calistigim kurundan olunca ortak seyler falan derken muhabbet acildi konusma gorusme devam etti gaywt iyi iki arkadas gibi muhabbetimiz diyalogumuz varken
Bugun o kadar guzel uzun bi mesaj yazmış ki bana nasıl deger verdigini onemsedigini anlatan fakat bu arkadasligin neden devam etmeyecdgini surduremeyecegıni anlatan o kadar hassas yazilmis bir mesaj ki resmen aglamakla gulmek arasında kaldım birinin bana bu jadar deger verecegini benimle zaman gecirirken mutlu oldugunu tahmin etmemeklw beraber git hide yalniz kaldigimı iliklerime kadar hissediyor oluşum arada bir yoklayan anneligi tatma hissiyatı ama bundan sonra anneligin gebeligin yaş sınirınin riskli gebelik durumunun psikolojisi asla yuvam olmayacagini anlayıp anneligi tadamayacagimi bilmek cidden ben bu psikolojoyi daha ne kadar kaldirabilirim ki
Ben bu dusuncelerle bogusurken karsima bu kisi cıktiginda cok iyi anlastigim bi arkadasim var varsin evlilik olmayiversin diye dusunurken bide ustune o kadar guzel trkedildim ki hangisine yanayim hangisine uzuleyim bilemiyorum