Herkese selam kv sorunum vardı onceki konularda goruşmuyoruz irtibatı kestik. Eşimin bir ablası var 6 yasında bir oğlu var. Oğlunu surekli kızlara tesvik ediyor. oğlum şu kıza aşık, bu kıza aşık vs vs gibi.
Dun bulustuk eşim ben gorumcem eşi, cocuk parkta oynadı gorumcem dedi ki oğlum dun bir kızı opmuş sokakta kız ağlamış vurmuş buna... ama gule gule anlatıyor. eşimde bende bozulduk ben tutamadım kendimi sapık olacak boyle giderse lutfen alkışlamayın boyle şeyleri dedim beni orda tersledi ne alaka vs
konu uzamasın diye uzatmadım sert bir tavırlaydı cunku neyse. cocuk orda da kucuk bir kız buldu pesinden kosuyor opmeye calısıyor eşimle ben mudahale ettik normal oynamaya basladı. bu durum hic hosuma gitmedi. bu arada benim de 10 yaşında bir erkek kardeşim var. ve biz annemle her zaman ona doğruları oğretiriz.
Bugun intagramda bu kadın cinayetleri ile ilgili herkesin paylastıgı bir videoyu hikayeye ekledim. aklımda gorumceye laf atmak gibi bir sey yoktu aynı videoyu bir erkek annesi olarak kendi oz annemde paylastı cunku.
Gorur gormez eşimi aramış x bana gonderme yapıyor ben salak mıyım ne hakla karısıyor vs vs bir ton tartısmıslar. eşim eve geldi marketten bana bağırıyor karısma sanane ne karısıyorsun niye paylasıyorsun vs ben de patladım tek cocuk onun mu ben de cocuk bir erkek kardes ablasıyım dedim.
yok anlasamıyoruz hayatımda ben boyle bir aile gormedim.
Eğitim,kultur cok onemliymiş (kendini eğitmek dahil)
tutturdu eşim ablamı ara aramızı duzelt. ya arayayıp ne dicem kadına abla pardon haklısın oğlun istediği kızı taciz etsin masallah erkeğe mi diyeceğim allahım tobe yarabbim ya gercekten cok gerginim