selam... artık cok bunaldım ve yoruldum eşimin bencilliğinden surekli annesini ya da ailesini hep onde tutmasından..3 yıllık evliyim birgun olsun cok istediğim birşeyi bile hic yapmadı hep hayır demesiyle karşılaştımm. bu kelimeyi duydukca cok ofkeleniyorum ve bende hırsımdan ne yapacağımı bilmiyorum. ornek vereyim mesela ev hanımıyım bekarken calışıyordum tekrar calışmak istiyorum ama hayır dedi,sınava gireyim acıkoğretim okuyayım dedim yine hayır dedi ve bunları gercekten cok istedim ben istedikce o icimi acıtarak daha cok hayır dedi, bunalıyorum herzaman evde oturmaktan kucuk cocuğum var onunla uğraşıyorum ama kendimi bişeye yaramaz gibi goruyorum.. hep kendi istediği gibi olayım istiyor..sıkıldım yine yemeği dışarda yiyelim yine hayır, akşam alışverişe gidelim mi gezmek adına yine hayırrrrrrrr....ve bole birsuru hayırlar.. ama annesi şunu yap dese oğlum hemen yapar bu da benim zoruma gidiyorr ailesini atsın demiyorum ama cok ilgili yanlarında beni gormuyo bile bazen sığıntı gibi, kullanılmış gibi hissediyorum bu da daha cok uzuyor beni..ve bunu yapan beni seven ve bende onu cok seven eşimm..sizinde zorunuza gitmez miydi.. bunun icin ne yapabilirim hep ailesinden yana olması bana hicbirzaman hak vermemesi haklıda olsam haksız olsam hep ailesi haklı olması... eşim ne yapmak istiyor anlamıyorum beni kole yapmak istiyor heraldee.. eşi karısını tutan hanımlar siz ne yapıyorsunuz nasıl davranıyorsunuz ki eşiniz sizi tutuyor gercekten fikirlerinize ve yaptıklarınıza cok ihtiyacım var.eşime nasıl davranacağımı bilmiyorum artık bazen zoruma gidiyor hep ailesini onde tutması bende annen bole işte baban şole bole yapmasalar zaten bole olmazdı diyorum eşimde daha cok ailesine hak veriyor yine ben haksız oluyorum..ağlıyorum ağlıyorum yine sonuc ağlıyorum caresiz kaldım yardım lutfen..ramazanı yarıladık eşim evde 5 gun sadece iftarını actı hep annesine gider orda acar bende gitmiyorum artık annesine eşini cocuğunu tek bırakıp gitmesine