iyi akşamlar kızlar. Size danışmak istediğim bir konu var. Benim arkadaş grubunda tanıştığım bir kız arkadaşım var. Bizde arada ortak cok nadiren de bir kahve icmelik bireysel goruşmuşluğumuz var kendisiyle.
Bu kız arkadaşım şuan boşandı. Kendisi calışıyor. Konum dini amaclı algılanmasın Ayrıntıyı vermem gerek bende zekatımı ona vermiştim bir iki kere. Kurban da et goturmuştum. Bu bayramda et goturmek icin mesaj attım musaitsen bir uğrayacağım diye.
Cevap olarak bugun evde değilim. Yarın sabahtan evde yokum bir tek ikindi evdeyim akşam yine yokum diye. Bende zaten bayram ziyaretiyle dışardaydık cok gec donduk. Dolabımda da sıkıntı olduğu icin bozulmadan ona vereceğim etleri bir başkasına verdim.
neyse gecen gun mesaj atmış bana bugun kahveye gelsene diye. Bende tamam dedim. Ardından bir mesaj 13:30 - 14:00 arası musaitim diye. Bende bozuldum bir işim cıktı başka zaman inşallah yazdım. Yarın gel gibilerden yazmış. Bugun de tekrardan mesaj atmış akşam uzeri musaitsen gelsene diye.
Ben cocuklu biriyim acıkcası bana bir kahve icmelik bile olsa sadece yarım saat vakit ayırmasına bozuldum. Ama bu ısrarı da neden anlam veremedim. Siz olsanız ne duşunurdunuz bir daha gider miydiniz?