Herkese merhaba boyle konu acacağımı hic duşunmuyordum bu ilk konum takip ederken yeni uye oldumsize icimi dokmek istedim...konuya hemen başla ak istiyorum....
Mukemmel bir sevgililik hayatım vardı 7 sene sevgili olduktan sonra evlendik ama gercekten eşim mukemmel bir erkekti tam olarak dost sevgili anlayışlı ilgilenen değer veren dozunda kıskanan evliliğimizdede boyle olacağını duşunuyordum aslında cok iyi bir insan ama sevgiili oldugumuzdaki gibi bana sevgisini gostermiyor butun gece o bir koştulta ben bir koltukta otururuz ben gercekten cok sevdiğim icin bazen onun yanaklarını severm bazen sozle belli ederm her turlu belirtirim hamileliğimde yoğun duygular sebebiyle hep onun uzandıgı koltuga geldim ama bana hep rahatsz ediyomusum hissi hissettirdi hic bişey demesede yapmasada o bana hic yaklasmadıgı icin ben hep oyle hissettim sanki arkadaşlarıyla takılmaktan daha cok zevk alıyor gibime geliyor artık gercekten evliliğide sevgililik gibi sanıyordum ben oyle davranıyoerum cunku hala gozunun icine bakıyorum bazen bana tahammul edemediğini hissediyorum bugun cocuugumu dısarı cıkardıgımda evli cocuklu bir cift vardı bi konuda adamda kadını azarladı ve sesini yukseltti kadında neden bağrıyosun sessiz olsana dedi neden boyle erkekler ben kendimi cok mutsuz hissediyorum cunku gercekten cok ilgi bekliyorum ve bunu dile getiriyorum ona bana en son ne zaman sevgi sozcuğğ soyledin vs diyorum en son ben boyleym demekki dedi ama sevgiliyken boyle değildi...