Herkese merhabalar aslımda daha onceden anlatmıştım birkac şey ama bi hissim var ve cok kafamı kurcalıyor sebebini cozmeye calışıyorum…
benim yaklaşık olarak neredeyse 3 hafta once biten bir ilişkim var ve terkedilmiş gibi oldum. Sevgisinden emin değilmiş bilmiyorum kafam cok karışık deyip duruyordu. Goruşmek istedim 2 kere beni ekti ve en sonunda ben mesaj attım ve ayrıldık-o mesaja bile cevap vermedi tabi -
Neyse şimdi benim size sorum arkadaşlar ağlamıyorum yani cidden tek kalınca ve duşununce sadece gozlerim doluyor ama goz yaşı yok cunku vicdanım cok rahat. Bu ilişki icin cidden cok cabaladım ve emek verdim ama olmayınca olmuyor maalesef. Ama nedense hep bana geri donecekmiş gibi geliyor. Hem aklım hem kalbim geri gelecek o bir gun diyor. Ne zman bilmşyorum ama gelecek diyor. Sizce hislerime guvenmeli miyim? Yeni bir ilişkiye hazır değilim ve şuan biten bu ilişkimde her ne kadar hic sorunumuz olmasa da - cidden oyle buyuk kavgalar yok- ayrılık sonrası rahatlama geldi bana. Hem vicdanım gem aklım cok rahat. Neden sizce ? Sadece cok emek verdiğim icin mi yoksa sevmiyor muymuşum? Bir onceki ilişkimde felaket kotu olmuşrum ve 6-7 ay hergun her dk ağlıyordum. Yardımcı olun lutfen.
Buraya kadar okuyan herkese