Merhabalar bir konuda fikrinizi rica ediyorum. 5 aylık bir kızım var doğumdan sonra 2 ay ucretsiz izin aldım. Oğretmenim bu arada ve hep cocuğuma kendim bakmak istedim. Ama bu iki aylık surecte ve şu an o kadar bunalıyorjmki benden başka bebeğimle ilgilenecek kimse yok yani eşim ve ben bakıyoruz. Ben bu sene ucretsiz izin alarak en azından cocuğumun ek gıda vs sureclerinde yanında olmak istedim ama maddi durumumuz cok cok iyi değil kendimizi yinede idare edebiliriz diye duşunuyorum. Eğer calışmaya başlarsam cocuğuma yarım gun eşim bakacak sonra ben eve donunce o işe gidecek bu şekilde de ayarlayabiliyoruz eşimin işi bu anlamda esnek.Ama ben yaptığım işe gercekten ozeniyorum ve calışırken de oğrencilerim ve velileriyle cok ilgiliyim. Yani calışmaya başlarsam tum hafta değil bikac gun calışacağım cunku az ders talep edeceğim kalan zamanımı evladıma ayırabilirim ama hem iş hem ev ve bebeğimle ilgilenmek beni korkutuyor. Kızımla istediğim gibi ilgilenemem diye vicdanen rahatsız oluyorum. Bu seneden sonra yine calışmaya devam edeceğim bu arada yani geleceğine yatırım yapabileceğiz bebeğimin. Siz olsanız bu surecte bikac gun calışıp kalan zamanınızı bebeğinize mi ayırırdınız yoksa imkan varken bu sureci tamamen bebeğimle mi gecirmeliyim. Kafam cok karışık. Calışmaya başlarsam bebeğim beni ozledimi diye duşunup rahatsız olmaktan korkuyorum. Bu arada bana duşkun kızım ama babasında da duruyor ve emzirmiyorum.