kızlar yurume engelliyim kamuda calışıyorum bayram dan bir hafta once falan mesai ye kalmıştım bir baktımki asansor gitmiş 5 -6kisi cıkardılar yukarı bir sekilde o gunden beri ise gitmiyorum mudur yardımcılarıyla iletişim icindeyim ara ara asansoru kaymakamlık yaptircak mudurumle alakası yok kimisi asansor kapatılmış diyor kimisi bozuk ama uzerine bozuk yazmışlar acıkcası korkuyorum başıma is acılır mı diye mudur arasa gel bn adam bulup cikartirtirim indiririm dese gidecem mudur yardımcımada demişki konuştum yaptıracak kaymakam asansoru demis mudur bey gereken yapılmış bir dahada mudurumu aramayı gerek duymadım telde konuşmayı pek sevmiyorum heyecan yapıyorum acıkcası arada gidip bakıyorum yapılmış mu diye bayram dan sonra gittim baktım yoktu asansor yazdım mudur yardımcılarına geldim baktım asansor yoktu bilginiz olsun diye onlarda sikinti yok tmm dediler kaymakamlikta calisan arkadasima yazdim asansor nezaman yapilcak bilgi varmi diye oda bilgi yok henuz belli değil olursa yazarım dedi daha napabilirim bilmiyorum aslında dinlenmem cok iyi geldi daralmış tim biraktiğim fiziğemi başladım masa tenisine başladım oyle geciriyorum zaman icimde anlamsız bir korku var ama birşeyler yazarmisiniz kizlar