Gunaydın herkese mutlu bir gune başlangıc diliyorum.
Aslında konuyu cok uzatmadan dallandırıp budaklandırmadan anlatmak istiyorum ama cok iyi ozet cıkaran biri degilim umarım sizi yormadan başınızı agirtmadan konuyu anlatıp usul usul cıkabilirim.
34 yaşın kıyısında bekar bir kadınım hayatımda hic flort bile sayılabilecek bir ilişkim olmadı sadece hayatımın 20 li yaslarinin baslarında beğendigini hoşlandığını hissettiren ama en ufak bir adım bile atmayan erkekleride saymazsak hic begenilmemis bir kadınım sanırım.
Yaş 40 lara doğru yol alıyor bircok kadın gibi beni seven değer veren biriyle evlenip mutlu olmak benimde hayalimdi... hayatımda bunun ışığını hic gormeme rağmen umutlu bir sekilde bekledim hep inancım olacak ama zamanı var yonundeydi...
Olmadı ve ciddi ciddi artık inancımı yitirdim hani olmaz ya insan hissediyor iste artık olmayacağını hissediyorum herseyi en guzel yaşlarda yaşama istegindende olacağı inancındanda vazgectim.
Toplum baskını sokulan lafları kocayı bulunca mesafe koyan arkadaşları level atlamis gibi iki lafindan birinde sana yok mu biseyler, dusunmuyirmusun ,duşun bence, aslında vardırda sen istemiyorsun gibi laflardan sıkıldım usandım ama onuda gectim artık...
Hani burada cok konu acılmıştır benim konumun ilk olmadigi gibi son olmayacağı gibi...
Bunca soylenen laf insanı sıkboğaz eden toplum yapısı istedigi icin degil ben istediğim icin evlenmek istedim ruhum biriyle tamamlansın bende sevileyim sevilmenin mutlulugunu hazzını hissedeyim istedigim icin istedim ve Allah kahretsin simdiye kadar icimde hic uyanmamis olan annelik ic gudusude yoklamaya basladı ya bide bunun icin uzuluyorum artik...
Aslında konuyu ozetleyip kapatmak istiyorum hani burda evde kaldım diye konu acanlara yada toplum icinde duygusunu paylasanlara aman bekarlık sultanlık gez toz eglen falan deniliyor ya
Cidden sormak istiyorum duygularımızı hislerimizi yada hormonlarımızı ne yapalım
Kadın ruhu fıtratı geregi sevmek sevilmek istiyor(ve cocuklugundan beri muthis bi sevgi acligim var)
İlgi gormek istiyor karşı cinsten kucuk kucucukte olsa bir hediye bi cift guzel soz ne bileyim bir tebessum gormek istiyor hislerine dokunulsun istiyor.
Aklımla olmayacağını biliyorum farkındayım artık ama duygularımı ne yapacağım onlara nasıl soz gecirecegim...
Burayada konuyu sorunlarıma cozum olacak diye degil ic dokme belki bir dertlesme icin actım