Merhaba hanımlar ben gercekten artık cok bunaldım imdaaatttt diye bağırasım var sorun annem. Surekli kıyas surekli alttan laf sokmalar surekli başkalarının kızı iyi siz kotusunuz ben cok fedakarlık yaptım karşılığı be oldu milletin umursamaz anneleri el ustunde siz annenizi bilmezseniz lafları gercekten usandım artık. Yani o kadar cok şey var ki ha gi birini anlatsam bilememiyrum sadece bşr kac ornek vereyim.

Aileme bir kac saat mesafede bir şehirde yaşıyorum ayda en az 1 bazen 2-3 gideriz hafta sonları calışıyorum 2 kucuk bebeğim var daha sık gidemeyiz zaten ailem hic gelmez cunku onlar niye gelsin ki biz gitmeliymişiz. Bakıcım aniden bıraktı ortada kaldık gelmelerini teklif dahi edemedim. Ama aynı hafta burada bir işleri olduğu İcin geldiler her işlerini hallettim yedirip icirip gezdirip gonderdim eşim izin alıp cocuklara bakarken ben işlerini hallettim sonra hemen gittiler yani ilişkimizi anlayın diye anlattık bakıcın yok biraz duralım cocuklara bakalım demediler ama lafta cok severler

her ay aileme belli bşr miktar maddi yardım yaparım butcem dahilinde ama bu ona kesinlikle yeterli gelmez hep başlarını ornek gosterir ama bu u oyle bşr yapar ki asla sen az gonderiyorsun demez ki bence az değil 1500 TL gibi bşr rakam falanca gelmiş annesine bu kadar para bırakmış gitmiş bilmem kim kardeşine bunu almış anlamların geliri bizimkinin 2 katı 3-4 ayda bşr benden daha fazla para verir onu surekli soyler yani resmen psikolojik baskı yapar tum gun o u konuşur

birinin kızı gelsin onu gormeye gundem bellidir artık alttan laf sokmalarla icimi oyar resmen kuzenim gelmiş kardeşini alıp tatile gidecekmiş onu anlattı anlattı konuyu değiştireyim yok yine aynı şey ne hayırlı evlatmış falan filan

akrabalar senin kızlar soğuk gelip gitmiyorlar diyormuş ki bunu diyenler annemin huyunu bilip onu bize karşı doldurmaya calışan insanlar her telefon goruşmemiz artık eziyet olmaya başladı bana gidince yine aynı annemi cok seviyorum evet ama gercekten dayanamıyorum artık kıyaslarsalar laf sokmalar insan annesiyle oturup iki guzel laf edemez mi ya surekli kıyas alttan laf sokma ama asla yuze direkt soyleme yok direkt soylese daha iyi resmen psikolojik işkence

her gittiğimde her Y duzenli para vermeme rağmen surekli falanının kızının verdiği para muhabbetini yapması nedeniyle tum paramı verip cıktığım cok oldu ama verdiğimde de ayy yok yok ben almam ben sen ver diye demiyorum oylesine diyorum diyor