Kızlar iyi geceler hepinize.. Boşanma girişimlerine adım atmamla birlikte eş ailesi bana ulaşma cabası icine girdi.. 26 yaşındayım biliyorsunuz cocuğum yok 1 senedir evliydim..Yaklaşık 2 aydır annemin evindeyim bir kez olsun arayıp sormamışlardı . Barıştırmak icin son cırpınışlarını oynuyorlar ama cok gec artık. Eş kişisi beni istemeyeni bende istemem havalarında gururuna yediremedi tabi vazgecilmezdi ya beyefendi sudan cıkmış balığa dondu. Evet benim de hatalarım ağır hakaretlerim oldu ama sebeplerim vardı.. Ben bu evlilikten bişey anlamadım.. 1 senem evde duvarları izlemekle gecti.. Balayına gitmedik onu gectim ne tatile gittik, ne bi alışverişe ne de birlikte zaman gecirebildik. Surekli beni boşanmakla tehdit etti hep ici boş tehditler hep lafta icraat asla yok.. Maddi sıkıntı bitmek bilmedi. Benim adam olmaz dediklerim eşlerini dort dortluk yaşatıyor bundan olur dediğim bulbul de karga cıkıyor.. Gercekten etmediğini bırakmadı 5 sene boyunca kapımda yatan adam evlenince canavara donuştu.. Evlendikten sonra bi değerim kıymetim kalmadı benim .. O ailesinden de ondan da hepsinden soğudum nefret ettim.. Geri kafalı, duşuncesiz, cahil insanlar.. Bu surecte babamı kaybettim biliyorsunuz.. Toparlanmaya calışıyorum.. Bu surecte de cok desteklerini gormedim acıkcası.. Tek başına bi hayatı o evlilik cuzdanı olmadan da surdurebilirim ben.. Annem biraz daha duşun diyor ama kararımın arkasındayım cunku hic umudum yok ben bir omru boyle gecirebileceğimi hic sanmıyorum. Cevreden de işte bidaha evlenemezsin, bekar adam seni almaz, coluklu cocuklu adama gidersin, bu kotuydu ikincisi daha mı iyi olacak gibi iğrenc yorumlar almıyorum da değil.. Kendime odaklanacağım bundan sonra calışıcam, kendimi geliştirmek adına bişeyler yapacağım. Korkarım birdaha hickimseye guvenemeyip bir omru yalnız gecireceğim (iyi dediğim boyle cıktıysa).. Neyse ki kurtuluyorum artık o hakaretlerden, psikolojik şiddetten, aşağılanmalardan…Bundan sonrası icin hayattan artık huzur diliyorum sadece.. Belki zor olacak ama aşacağım bunu da.. Benimle paylaşabileceğiniz her goruşe acığım. Başından beri desteğiniz icin cok teşekkur ederim ..