Yalvarırım bana akıl verin. Apartmanın en alt katında pastane var uretim yok sadece satış yapılıyor. Apartman kapısından girince bir daire var ust katta da biz oturuyoruz en ustte de catı var. fırınla girişlerimiz tamamen farklı. 30 yıllık bir bina.

Ben iki yıl once taşındım taşınmadan once evi ilaclattım bu zamana kadar da bir tane bile bocek vs gormedim.

Uc dort gundur apartmanda annem ve komşumuz cok buyuk hamamboceğinin uc dort katı buyuklukte bocekler gormuşler ve ilaclamışlar kendi capında.

Bugun ben sabah işten eve geldim birşey yoktu oğlen annem kapının onunde bu pisliği gordu. İc kapının onunde apartmanın icinde. Ben bir dakika durmadan hemen ilaclatmayı aradım fare olabilir deyince de hemen cağırdım.

Oncelikle ilaclama şirketi geldi direkt bu buyuk bir farenin pisliği dedi ve ilacını hazırladı. İlaclarken apartmanın bizim katta olan ufak bir bolumune bakliyat kabak cekirdeği badem vs koymuş annemle komşu onları gordu, “fare bunları cok sever bunları tutarsanız tabii ki gelir” dedi ama onlar iki yıldır orada. Bir gram kemirme izi poşette yırtık vs yok.

Şimdi adam gittikten sonra duşunduk annemle fare olsa elbette bunları yerdi bu acaba bocekten kaynaklanabilir mi acaba diye

Bu fotoğrafı yakınlaştırıp cektim lutfen fikri olan belirtsin evde uyuyamayacak kadar kotuyum otele gideceğim