mrb arkadaşlar kafam cok karışık son care buraya yazmak istedim belki bi cozum bulabilirim diye boşanmak istiyorum ama iki cocuğum var biri 3 yaşında diğeri dokuz aylık 6 yıllık evliyim ilk cocuk istiyerek oldu ozaman guzel giden bir evliligimiz vardı sonra maddi sorunlardan dolayı kavga eder olduk maddi durumu gayet iyiydi aylık 6 bin maaşı vardı ama ne doğru duzgun bez alırdı ne de mama cocukla da doğru duzgun ilgilenmezdi bu yuzden evde kavgalar olmaya başladı o zaman gercek yuzunu gordum ama cocuk olduğu icin katlandim kreş yaşına gelince bosanirim diye duşundum cok buyuk kavgalar hakaret dovme v.s olmadığı icinde bi taraftan duzelir diye umdum hep ikinci cocuğu doğum kontrol hapı kullandığım halde oldu tam bebeğim kreş yaşına geldi boşanma arifesinde yeniden hamile oldugumu oğrendim buyuk bi şok oldu benim icin ailem arkamda değildi ztn klasik doğu aileleri doktora gittim bebeği almak icin ama baba rızası olmadan yapamayız dediler ozel hastanelerde baya pahalıydı o kadar vercek param yoktu neyse uzatmiyim ikinci cocuğum da oldu onlar buyuyene kadar biraz Altan aldığım sorumsuzlugunu kavga cıkmasın diye ama bu sefer de o durmuyor eskiden soylediklerimi surekli yuzume vuruyor yok sen bana sunu dedin bunu dedin seni mutlu edemedim falan surekli kavga cıkarıyor surekli bana yengesinin ovuyor yok yengem abime karşı ilgile yok şoyle yok boyle ama abiside bunun gibi değil ki karısı ne isterse aninda getiriyor cocuklarına karşı cok ilgili bir baba hem maddi hem manevi anneden cok cocukları babalarını seviyorlar bebeklerin altlarini değiştirmesinden tut herseylerine yetişen bi baba cok ilgili hem evine hem karısına hem cocuklarına karşı sadece ben değil o da bunu biliyor kendi aileside ama buna rağmen surekli en ufak bi tartismamizda yengesinden bahsediyor yok o abime karşı cok iyi abimi cok seviyor şoyle boyle diye bende dayanamıyorum abin ailesine karşı cok iyi tabiki karısı cok sever hem maddi hem manevi herseyleriyle ilgileniyor sen ise tam tersisin diyorum bu seferde yine başlıyor yok ben seni mutlu edemedim cok sorumsuz biri ama hic kendinde suc aramıyor hep ben sucluyum herşey doğru duzgun cok iyi bir eş cocuklarına karşı cok ilgili de ben naz yapıyorum ben istemiyorum gibisinden beni sucluyor neyse cok uzattim kusura bakmayın işin kısası boşanmak istiyorum ama destekci hic kimsem yok tek başıma cocuklara bakabilir miyim bilmiyorum doğu tarafında yaşadığım icin maddi imkansızlıklar dan okuyamadim asgari ucretli bir işe girmek gerekicek ozel sektorde kreş saatleriyle iş saati uyar mı 1+1 ev fiyatları var 400 liraya falan var ama cocukları bırakacak kimsem yok ailene bırak demeyin cok denedim ama istemiyorlar arkamda dursalardi ztn ikinci cocuk bile olmazdı coktan bosanmistim sildim onları konuşuyorum hicbir şekilde arkamda durmadılar bizim buralarda kız cocuklarına onem vermezler tek dertleri bir an once evlendirip başından atmaktır o yuzden onlardan hayır yok ama evliligimde yuruyecek gibi değil ne ben ne eşim istemiyoruz ayrı odalarda uyuyoruz bitmiş bi evlilik bana cocuklarını da al baba evine git dedi bosanalim dedi bnde ailem istemiyor benim gidecek bir yerim yok bu evden cıkmam cocuklarım icin kalacam sen istemiyorsan gidebilirsin dedim cocukları bana bırak ben bakarım dedi nasıl bakacaksin sen surekli calisiyosun dediğimde anlama kızkardeslerime verecem onlar bakar dedi kv vefat etmiş ben kabul etmedim cocuklarım cok kucuk onlarsiz yapamam başkasına emanet edemem dedim sonra cıktım odadan ama daha ne kadar boyle devam edecek bilmiyorum sizce krese verip calışarak onlara bakabilir miyim yoksa boyle devam mı edeyim onun tek derdi tekrar evlenip hayatını yaşamak biraz cocukları dusun ona gore hareket et diyorum tek soylediği cocuklar benden değerli mi onlar buyuyene kadar gencliğim gider diyor yeniden evlenmek istiyorum diyor bnde soyledim ona bn bu evden cikmiyacam git kendine kimi bulursan bul bu başka bir şehire git orda yasa cocuklar okul yaşına geldi mi bu evden cocuklarima alır giderim calışıp onlara bakarım dedim ama yine kabul etmedi bu seferde o zamn benim ailem beni suclar herkes beni kotuler diyor baya uzun oldu kbmayin kafam cok karışık sizce ne yapmam gerekiyor