Merhaba kızlar ,

Ben yakın bir zamanda evleneceğim. Ailem sakin fakat merkezi olmayan bir konumda yaşıyor. Nişanlım ben evden calışıyoruz. O yuzden merkezi konumda ev tuttuk (aileme arabayla 50 dakika uzakta). Ev tuttuğumuz yerde fiyatlar cok yuksek olduğundan satın alamadık. Belli bir birikmişi var ve ev fiyatları surekli arrtığından farklı semtte olsa alalım kiraya verelim dedik. Ev baktığımız semt donuşume girmiş bir alan ve gelecekte iyi olacağını duşunduk.

Ailem en başınndan beri her fırsatta onlara yakın olma konusunda baskı yapıyor. Oyle bir psikolojik baskı ki inanılmaz mutsuz oluyorum. Cocuğun olur yardım ederiz. Bişey olur yardım ederiz. Yakın olmak her zaman iyidir. Burda otur vs. Evet haklılar ama şuan icin cocuk vs yok zaten.

Şimdi ev baktığımız yere laf ediyorlar. Buradan al neden o kadar uzaktan alıyorsun. Yatırım icinse arsa al evi alma . Oyle bir duruma geldim ki cidden guzel bir şey icin mi soyluyorlar yoksa sırf kendi istedikleri olsun diye mi ayırt edemiyorum. Her şeye onlar karar versin istiyorlar

Ev alıcaz hic mutlu değilim. Surekli yanlış bir şey yapıyormuşum hissini uzerimden atamıyorum. Cook kucukluğumden beri her şeye onlar karar verdikleri icin 30 yaşımda bile onlar ne derse onu yapmam gerekiyormuş yoksa kotu bir şey olacakmış gibi hissediyorum.

Bu duşuncelerden kurtulmam icin akıl verin kızlar lutfen