Herkese merhabalar. Kendimi cok caresiz hissettiğim icin sizlerle de paylaşmak istediğim bir durumum var. 3 yıllık bir ilişkim var, erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bu konular acılana dek guzel giden bir ilişkimiz vardı. Uzakta da olsak elimden geldiğince goruşme imkanları yarattık. Gectiğimiz sene ilk kez evlilik konuları acıldı, erkek arkadaşım hazır olmadığını soyledi. O bir sene boyunca asla bir yol alamadık. Arkadaşları evlendi , nişanlarına duğunlerine gittik. Ama onda tık olmadı. Bu cok zordu benim icin. Hazır değilim korkuyorum gibi gerekceler sundu bana hep. Ne zaman hazır olacaksın bana bi zaman ver dediğimde de asla bir sure vermiyor bana. Ne olacağı belli olmayan bi kara delikte ilerliyorum yani sanki. Ben 27 yaşındayım o 31 yaşında. Maddiyat deseniz var. Ailesini tanıyorum, ailesel ya da maddi hicbir sorun yok. 1 yıldır aynı şeyin icindeyim ve inanın ne yapacağımı bilmiyorum cunku bana sunduğu şey belirsizlik ve bu belirsizlik beni mahvetti. Bana zaman ver yine birkac ay sonra anca duşunebilirim şu an işim gucum cok yoğun diyor bana. Etrafıma bakıyorum arkadaşlarım mutlu, sevgilileri yanında , evlilik teklifi alıyorlar vs normalde bunlara asla takılmazdım ama boyle bi şeyin icinde olunca kafama takmaya başladım onlar mutlu ve yaşıyorken ben neden bunlardan mahrum bırakılıyorum diye. Onu seviyorum ama şu cıkmazda olmak beni deli ediyor artık. Surekli otelenerek kendimi değersiz hissetmeye başladım. İnsan sevdiğini bu kadar bekletmezdi herhalde ya. Duşunmeyeyim diyorum kendimi baskılıyorum akışa bırakayım olacağı varsa olur diyorum ama bir noktada tıkanmaya başlıyorum. Yanında olmak istiyorum olamıyorum. Lutfen kırıcı yorumlarda bulunmayın zaten yeterince uzgun bir durumdayım. Şimdiden teşekkur ederim yorumlarınız icin.

Arkadaşlar erkek arkadaşım başından beri evlilik istemiyorum vs gibi şeyler hic soylemedi bana. Aksine istekli ve hevesliydi, yani oyle gorunuyordu bana en başta ben evlenmek istemiyorum gibi bir şey demedi ki. Ne zaman bu konular acılmaya başladı,, o zaman sorunlar oluştu. Konu elbette evlilik değil. Ben kendi evimde ailemle zaten mutlu ve huzurluyum yani hic evlenmesem de olur ama ortada 3 yılllık bir ilişki, bir emek var . Ben emeklerimin karşılığını istiyorum. İnsan sevdiğiyle hayatını birleştirmek ister buna hak verirsiniz diye duşunuyorum. Bir de uzaklık yeterince zorlayıcı zaten, anlıyorsunuz beni değil mi..