Merhabalar. Ozetle kv ve kp ile aramız iyi değil. Benim de eşimin de. Bize cok cok kotulukleri oldu. Beddualar iftiralarla kufurlerle boşanmamız icin cabaladılar. Şimdi Allah rızası icin arada bir goruşuyoruz. Eşim oyle diyor ben de onu yalnız bırakmıyorum.

Biz yakın bir tarihte tatile gideceğiz. Eşim bebeğim ve ben. Eşim rezervasyon yaptırdı. Bizden bir hafta sonrası icin de anne ve babası icin rezervasyon yaptırmış. Bana soyledi. İyi yapmamış mıyım dedi. İyi duşunmuşsun ama başbaşa gitmek isterler mi bilemiyorum dedim. Kapandı konu. Haberleri yok henuz. Kv ve kp ayrı odalarda kalıyorlar evde. Karı koca hayatları yok kendilerinin bize soylediklerine gore. Sizce mantıklı mı tatile gondermek aynı odada kalacaklar. İsterler mi onu da bilmiyorum. Bir de arabaları yok. Otobusle gidecekler mecbur. Mantıklı bir hareket mi bu tatil işi fikirlerinizi almak istedim. Benim yerimde olsanız tavrınız duşunceniz ne olur.

Endişem ise bir turlu donup dolaşıp bu işin de bizim başımızı ağrıtması. Cunku cok problemli bir cift. Eşim sert durduğu icin son zamanlarda sessizler ama ne zaman eşimi tek bulsalar birbirlerini kotuluyorlar.