Merhaba. Karşı cinsle ilgili bir sorum olacak. Once olayı biraz anlatayım.
Gecen yıl haziran ayında calıştığım yere yeni biri (erkek) geldi. Pozisyonumuz aynı. Calışma alanlarımız da benzer. Ben ona bazı programları oğrettim. Teşekkur amacıyla beni birkac kez kahve icmeye, yemeğe davet etti. Gittik. Neyse ben arkadaşca algıladım ama sonra bakışmaya başladık. Bende bir hoşlanma durumu oluştu. Sonrasında farklı bolumden bir kadın geldi bizim bolume. Yani onların bolumde masa koymaya yer yokmuş. Bizim bolumu kullanıyordu. Bu bayan cok havalı, gercekten hoş biri. Ben de guzelim ama nasıl desem ondaki cekicilik yok. (Kıyaslamak icin soylemiyorum, gozunuzde canlansın diye bu ayrıntıyu verdim) Neyse bu adam bu bayana yakınlık gostermeye başladı. Oğle yemeğine birlikte gitmeler, guluşmeler, iltifatlar falan. Ben de bana ilgisi yokmuş, yanlış anlamışım deyip gectim. Sonra benim bir flortum oldu zaten. (Eski konularımda bu flort olayını anlattım, iyi biri cıkmadı, bitti.)
1 haftadır yıllık izindeyim. Bu bayan sevgili yapmış. İnstagramda fotosunu gordum. Bu bizim işteki adam da 2 gun once bir iş ile ilgili bana yazdı. Sonra “ozledik seni” “burası sensiz cekilmiyor” “geldiğinde şuraya gidelim” gibi şeylef yazdı. Yuvarlak cevaplar vererek geciştirdim.
Soru şu: Bu adamın amacı ne? Benle ilgilenseydi en başta ilgilenirdi, sonradan ne olmuş olabilir? Arkadaşca mı yaklaşıyor ben mi yanlış anlıyorum? Kafam karıştı.