Biraz icimi dokmek istedim. Eşimle 4 senelik ilişkimiz var, yaklaşım 1 senelik de evliyiz. İlişkimiz ornek gosterilecek cinstendi. Hayat muşterek ama eşim benden fazla calışır ustune ev işlerine de yardımcıdır. Bir de gercekten ilgilidir. Hatta oyle ki bazı arkadaşlarım icin eşim ideal eş, cok seviyor her şeyi yapıyor... Muhteşem giden bir evliliğimiz vardı. Size şoyle soyleyeyim bir gun bir dizide inci kolye gorurum, aa ne guzelmiş ben de cok beğeniyorum inci kolyeleri derim, bir hafta on gune inci kolye kupe seti gelir hediye eder. Bazen ben işteyken eve gelirim romantik bir sofra kurulmuştur. Ben eşim bana ne kadar da aşık derken bir şeyi atlamışım. Adam kasanova yani olayı bu. Kadınlarla ilgilenmek!
Ben hem eşime olan guvenimden hem de kişilerin ozel hayatına olan saygımdan 4 sene boyunca bir kere bile telefonunu kurcalamadım, o kim kiminle goruştun demedim. Hatta oyle ki eşimin sosyal medya hesaplarının hatta telefonunun şifresi dahi bende yoktu. (DOĞUM GUNUMDE KURCALAMAYACAĞIMI DA BİLDİĞİNDEN PARMAK İZİMİ TELEFONUMA TANIMLATTI BUNDAN Bİ KAC AY ONCE) Bazı akşamlar arkadaşlarıyla program yapmasına bile karışmam, sıkmak istemem. Ta ki icimde beliren şupheye kadar. Beni şuphelendirecek bir şey yapmadı ama ruyamda aldatıldığımı gordum. O hafta sonu ben de şehir dışında ailemin yanındaydım. Zaten işlerimden dolayı da sık sık şehir dışına cıkarım eve donmeden aileme uğrarım bir iki gun kalıp eve gelirim. Gelelim hafta sonuna... Cumartesi sabahı ruyamda aldatıldığımı gorerek uyandım. O gun eve donmeye karar verdim, eşimi aradım eve geliyorum diye. Canımın ici annenlerde pazar gunu de kalacaktın dedi??? Ne o hayırdır evim değil mi istediğim zaman donerim, dedim. İyi ama arkadaşlarıyla plan yapmış ben yokum diye, rakı icmeye gidilecekmiş. Bana sormadan iyi plan yapmışsın aferin deyip eve geldim. Yine de kısıtlamadım, tamam madem sozun var git ama bir daha olmasın dedim. Akşam 23.00te eve gel dedim. Oyle de yaptı akşam eve geldi tabi kafalar bir milyon. Yine her zamanki kasanova erkeğim, seni seviyorumlar cok guzelsinler havada ucuşuyor. Derken biraz sızdı, telefonunu aldım sosyal medyasına baktım bir kac kızla yazışması var. ŞOK OLDUM. Konuşmaları bana kalırsa flort gibiydi. Kadınlar buna bu kadınlara yurumuş. Cok sinirlendiğim icin boyle tabirler kullanıyorum kusura bakmayın. Hemen uyandırdım hesap sordum telefon carpıldı. Deliller yok olmadı tabi. Cunku her konuşmanın fotoğrafını cektim. Ayrıca o yazıştığı kadınların hepsi arkadaşı, kendi insta.sından yazıyor ve tahmin edeceğiniz gibi eşimin instagram hesabı benimle olan fotoğraflarıyla dolu. Kadınlarınki ayrı bi midesizlik. Hatta kadınlardan birine eşimi cok seviyorum ama arkadaşca sohbet edebiliriz demiş. Bana acıklaması da oyle hepsi de arkadaşı ve arkadaşca sohbetler. Bu kadınlardan biri eski arkadaşı yıllarca onu sevmiş ve itiraf etmiş ustelik biz nişanlıyken, eşim de beni cok sevdiğini soylemiş ama guya arkadaşlıkları bozulmasın diye kıza şans vermiş. Kız da arkadaş kalalım dediği icin bir iki kere benden habersiz buluşmuşlar.
Her şeyimi ayarladım evi terk etmek icin ama yalvardı yakardı, uc gun ağladı sızladı, bir şans ver nolursun haketmiyor muyuz dedi. Ben cevap veremedim evdeyim hÂlÂ. Bana kendini ispatlamak icin instagram facebook ne varsa kapattı ve eski tuşlu bir telefona gecti. İş telefonunun şifresini verdi. Her zaman da ortada bırakır zaten telefon saklama huyu yoktur.
Eşimi cok seviyorum, belki yaptığı tum cabalar boşunadır zaten sevdiğim icin kalmaya devam ediyorum. Ama bilmiyorum guvenin kırılması cok cok zor bir durummuş. Bundan sonra başında gardiyan gibi o kim bu ne deyip surekli kontrol altında mı tutacağım bilmiyorum.
Sizlerden benzer bir durum yaşayıp sonra ilişkisi daha iyiye giden, guven duygusunu yeniden toplayan biri var mı... Cevap verirseniz cok sevinirim.
UZUN UZUN ANLATTIĞIM İCİN OZUR DİLERİM ANCAK EŞİMİN İLGİLİ BİRİ OLDUĞUNU ANLATMAK İSTEDİM SONRA BU YAPTIĞI ŞEYLE NE KADAR CELİŞKİLİ BİR HAYATI OLDUĞUNU ANLAMANIZI İSTEDİM. OKUDUĞUNUZ İCİN TEŞEKKUR EDERİM...