Merhaba hanımlar . Tarafsız bir fikir almak istediğimde kendimi burada buluyorum .
İkinci evliliğimi yapalı yaklaşık 2 yıl kadar oldu bir bebegim oldu yeni kaynana konularımdan bilirsiniz zaten . Bu defa kaynanam değil ama sanırım onun icime duşurduğu fitnelik yada benim hÂli hazırda olan bastırdığim duygularım . Biz İstanbul'da yaşıyoruz her yıl olmasa da memleketimize tatil amaclı gideriz . Eşimle memleketimiz aynı . Memlekette eşimin ailesinin evi var kim giderse kalıyor .ben iki yıl da oraya hic gitmedim . Eşimin ,eski eşi olduğunde eşyalarını oraya taşımışlar olduğu gibi . Gecen sene kayınvalidemler gitmişti bana goruntulu arayıp evi gezdirmisti (gostermişti) yatak odasında duvarda kocaman tabloya kadar (duğun fotoğrafi eşimin) biliyorum bu sacma yada değil mantıklı duşunemiyorum zaten o sebeple yazdım . Şimdi memlekete gidiyoruz ve orda kalıcaz diyor eşim . Benim ailemin de evi var ama sık gidilmedigi icin biraz toparlamak lazım gittiğimizde . Ben o evde nasıl olur da kalırım bunu aşamiyorum icimde . Karşılaştığım fotoğraf ,yatak odaları ,oturdukları koltukları ,izledikleri TV leri hepsi onlarında ikisinin . Ben bunu aşamiyorum . İcimde duşunuyorum tartiyorum ama ne yapicam bilmiyorum . Bir de eşim ; evlendigimizde problem yaşadığı eski eşinin ailesi ile konuşmak istediğini soyledi , mezarlığa birlikte gitmeyi teklif etti aradayim şuanda bı kararım yok ruh gibi oldum şimdiye kadar buna takık olduğumu sorun ettiğimin farkında değildim . Belki de bastırdım bilemiyorum ne yapmalıyım sizce