Evet arkadaslar bir suredir denemeler gerceklestiriyorum. 2 yontem buldum. Buldugum bu 2 yontem ile sorunsuz olarak para kazanmaya acabiliyoruz. Ancak biraz mesakkatli islemler olacak.
Birinci Yontem ;
Video ismini anlamsiz bir sekilde degistirerek upload edin.
Upload islemi bittikten sonra hic bir sekilde para kazanmayi aktif etmeyin.
15 dakika kadar bekleyin.
15 dakika sonra sonra videolari duzenleme alanindan tek tek para kazanmasini aktif edin.
Para kazanmayi aktif ederken " yayin ici trueview " isaretini kaldirin.
Daha sonra sayfalarinizi yenilendiginizde dolar isaretinin yandigini goreceksiniz. Eger bu islem sonrasinda da unlem geliyorsa ikinci yontem ile birlikte yapmamiz gerekecek.
Ikinci Yontem ;
Normal bir sekilde video yukledikten sonra ya da yukarida belirttigim islemi yaptiktan sonra videodan halen unlem aliyorsak, ilgili videoyu kanaldan silin.
Ismini degistirin ve tekrar upload edin.
Upload islemi bittikten sonra " Youtube Editor " sayfasindan, videonun basindan ya da sonundan 5-10 saniye kadar bir alani keserek, videoyu " farkli kaydet " ozelligini kullanarak kaydedin. Bu size yeni bir video id saglayacak.
Video islenmesi bittikten sonra yukaridaki yonteme devam ederek para kazanmayi aktif edin. Para kazanmayi aktif ederken " yayin ici trueview " secenegini kaldirmayi unutmayin.
Bu iki islemden %98 basari orani sagladim. Normalde attigim videolardan neredeyse hepsi unleme duserken, bu islemlerden sonra sadece 1 video unleme dustu ve diger videolarin para kazanmalari hemen aktif oldu.
Ve eskisden 24 saat kadar bekledigimiz video ici reklamlar da hemen aktif oluyor.
Toplu video atanlar icin ugrastirici olsa da, suan icin buldugum cozumler bunlar. Denemeye devam arkadaslar..
Herkese bol kazanclar..
Unlem Sorununa 2 Farkli Cozum! - Denendi
YouTube0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Unlem Sorununa 2 Farkli Cozum! - Denendi