Kız Kardeşlerim, dostlarım ,
Bana yardım edin...
Eşimin yiğeni 17 yaşında bakmaya kıyamadığım guzellikte 11. sınıf lise oğrencisi.
Annesi 1 yaşında terk ediyor daha sonra da ne aramak ne sormak gecen yıl annesi ulaştı gelicem gorucem edicem dedi sonra sus pus ortalıktan kayboldu tekrar ortaya cıktığında eşim izin vermiyor seni gormeme dedi konu oyle havada kaldı gitti kız anasını resimlerden biliyor başka hicbir bilgisi yok . bu sırada Kıza 9 yaşına kadar halası bakıyor oda kanserden vefat ediyor daha sonra kayınvalidem ve ben bakıyoruz aynı binadayız şuan.
Baba eşi terk ettikten bir sure sonra tek başına bir eve cıkıyor her gun kızı ile bir iki saat gecirip evine donuyor, (tabi kız buyudukce her gun hafta da bir on gunde bire duşuyor) ama adam duygusal acıdan kızı doyurmuyor. Orneğin kızın ben kendimi yalnız hissediyorum deyip ağlaması bile baba icin zayıflık gostergesi . Yani kızın yaşına gore normal olan duygusallıkları baba tarafından hep azımsandı ve kızda her ne kadar ben, eşim, kv destek olsak ta duygusal derin bir boşluk oldu.
Kızı az bucuk tanımanız acısından bu detayları verdim şimdi sıra esas problemde.
Kızımız pazar gecesi benimde tanıdığım sevgilisi ile şehir dışına kactı.
Aileden kimse kızın sevgilisi ile kactığını bilmiyor. Soylemedim, soyleyemedim bana zarar vermeleri bana kızmalarından korkmadım kıza bir şey yapmalarından oğlanın başının kızın reşit olmama sebebi ile belaya girmesinden korktum . Kız bana ertesi gun ulaştı dil doktum yalvardım ve geri donuyor fakat tek bir şartla oda evlilik. Şuan icin telefonda tamam kızım gel cozeceğiz dedim ama boyle bir şeyin olması mumkun değil...
Kız da oğlan dan kucuk kız 17 oğlan 19 yaşında
Kız rahat buyudu tabir caizse bir eli yağda diğeri balda idi.
Aile kızın buyuduğu ortamdan cok cok cok farklı asla uyum sağlayamaz
Şuan sağlıklı duşunemediğini adım kadar iyi biliyorum cocuğun şuan kendince onun gozunu boyadığını pembe tablolar cizdiğini biliyorum
Kız şuan ben evleneceğim diye kendini ortaya atarsa butun aile sırt donecek
Ve ek olarak kız cok cabuk ikna olan hemen herkese inanan bir kız saf değil ama iki guzel sozle ikna olur.
Cocuğa gelecek olursak
Dediğim gibi 19 yaşında , ilk okul mezunu, herhangi bir işi mesleği bir yerde 2 aydan fazla calışmışlığı yok aileye bağımlı bir cocuk
Kalbi temiz evet ama koca olacak ev bakacak bir adam değil zaten adam da değil cocuk
Sizden şuan isteğim bana yardımcı olmanız kızımıza yazdıklarınız okutacağım sadece benim yakın cevresisin değil başka ablalarının da fikirlerini oğutlerini alsın istiyorum