Merhaba arkadaşlar eski yorumlarımdan belki hatırlayanınız olur.Nerden başlıycağımı bilmiyorum ama lutfen bana kızmayın okurken cunku insan yaşadığı şokla ne yapacağını o anda kestiremiyor.kısaca kendimi ozetlemem gerekirse 33 yaşındayım.9 senelik evliyim eşimle 5 sene flortumuz oldu.severek evlendik.1 kız 1 oğlum var biri 6 biri 2 yaşında.guzel gittiğini sandığım bi evliliğim vardı taki 5 ay once aldatıldığımı oğrendiğim ana kadar.meer buyuk bir oyunun icerisindeymişim.
Eşim calıştığı yerde bi kızla tanışıyo ve kız eşimin evli olduğunu biliyo aralarında duygusal bişeyler başlıyo.tam 2 sene devam ettiriyorlar.hicbirşey sezemedim cunku eşime cok guveniyodum ama cok gozumden kacan detaylar olmuş şimdi duşunuyorumda.telefondaki şifrelerin surekli değişmesi ucak modunda olması kendine daha cok bakması telefonunun evden cıkarken meşkule gecmesi.eşim biyerde mudurluk yapıyodu yoğun olduğu icin telefonunun yoğun olduğunu duşunuyodum.işyerinde calışma saatleri uzundu kural gereği boyleydi ama ekstra işi uzuyordu makina bozuldu tadilat var falan.bende yine eşime guvendiğim icin ve oncesindede bir hatasını gormediğim icin tamam diyordumki sevgisinden bişey eksiltmiyordu.tabi bu ilk zamanlar.1 yıldan sonra artık yavaş yavaş ilgi eve zaman ayırmama tarzında değişiklikler olmaya başladı bende soylenmelere başladım.bu aradada iki yıla doğru artık kız baskı yapmaya başlıyor eşine herşeyi soyluyceksin eğer sen anlatmazsan ben anlatıcam diye tehtit ediyor.eşim de surekli beni kotuluyor evliliğim iyi değil biraz zaman eşim hamile derken oyalıyor ve kızında sabrı taşıyor bana telefonlar acıyor gizli nolardan eşin seni aldatıyor eşin kızlarla geziyor diye eşimle kavga esip boşanayım diye...bu arada hamilelik surecim deyken ilişkileri başlıyor ve ben evde acı cekerken o otellerde zevk peşindeymiş

Bi sure sonra bunlar sıklaşınca bi ara telefonunda gec saatte iş arkadaşı o kızın aramasını goruyorum soruyorum diyorki iş icin.bu saatte olurmu diyorum ordan bi şimşek cakıyo beynimde sonra eşimin işyerine gidip tehtit ettim ya herşeyi soylersin yada işyerini birbirine katarım diye soylemek zorunda kaldı cunku oda uzatmaları oynuyor cok sıkışmıştı koşeye...
Neyse oğrendim ben yıkıldım affet falan bi hataydı beni tehtit ediyodu soyleyemedim sana hep onu susturmak icin seni kotuledim sureci uzatmak icin sırf sana herşeyi anlatmasın diye..
Detayları anlatmıyorum gezmeler yemeler oteller eşiminde maaşı dolgun...
Sonra ben herşeyi oğrendiğimde eşim col rahatladım dedi bildiğin icin yuk kalktı omuzlarımdan dedi herşeyi detaylıca anlattı bana.ben bitti diye duşunurken meer kıza deli gibi aşık olmuş sevmiş vazgecemiyor bana yalan soyledi eşim kızın peşini bırakmıyor tekrar goruşmeye devam etmek istemesi aramaları her defasında son dedikce bitmedi 5 ay oldu surekli yalan soyluyor arkadaşlarından haber alıyor ortak arkadaşlarıyla goruşmeleri sıklaşıyor araya adam sokuyor hani niye onu tercih etmedi artık eşinde oğrendi diyip peşinden koşturuyor kız. başka telefonlardan arıyor.kopamıyor.bu defa sanki aralarını ben bozmuşum gibi kotu olmaya başladım.beni darp etti senin yuzunden karımı dovdum dedi sevgilisine sozlu hakaretler şiddetler başladı aşalamalar eleştiri maske duştu meer adam oyun oynuyomuş benden nefret ediyomuş.onu bırakamıyorum vicdan borcum oldu benim ona soz verdim yarı yolda bırakmak istemiyorum onun katili oldum ben her bana sinirlendiğinde sen onun tırnağı olamazsın onu seviyorum gibi laflar etti.bi arada cok kotu davrandı beni kendinden soğutmaya calışıyormuş.ben bi şekilde kızıda tanıyorum işyerinden bi kac kere sohbetimiz olmuştu nerden biliyim arkamdan iş cevirdiklerini.sonra onla goruşmek istedim ondanda dinledim eşime bağlanmış elinden gelse beni bi kaşık suda boğar.eşim aralarının artık kotu olmasının faturasını bana cıkarıyor.sanki ben hatsymışımda kendi yaptıkları doğruymuş gibi.15 kilo verdim bu surecte surekli sigara sigara sıfır yemek...ben mucadele ettim eşim duzelir belki diye duzelmedi kızda neden karını bırakmadın herşeyi oğrendi diye trip atıyor eşime ama eşimin goruşme taleplerinide reddetmiyor.bugun ayrılsak yarın kaldıkları yerden devam ederler.ama ben goruştuklerini hissediyorum bazı deliller var cunku.eşime guvenim hic kalmadı.mal varlığımızda iyi.buda kızı tav etmiş durumda.benim mal varlığım eşimden daha fazla olduğu icin eşimin benle devam ettiğini duşunuyorum cunku kıza surekli mallar eşimin durum sıkıntılı diye anlatıyormuş.kız cok yuzsuz.eşimle şuanda cok kotu durumdayız.aynı evde yaşıyoruz ama ben boşanmak istediğimi soyledim o istemiyo duzelir diyo.durumun sanki normal olduğunu duşunuyor sanki ben anormalim ona gore.sanki ikinci kadın hakmış gibi ona.ama kendi duzelmiyor surekli kızı oven laflar ediyor beni aşalıyor kırıyor ağlatıyor cingenesin cahilsin diyor surekli kufurler hakaretler ediyor.o eski mutluluk sandığım şeyide arar oldum.napıcam bilmiyorum.ben boşanmak istiyorum surekli dile getiriyorum o guluyo geciştiriyo brni tiye alıyor.boşanırsam mallardan olucağından korkuyor gibime geliyor.peki nasıl boylesine sahte bi evliliği surdurebilirimki? Korkuyorumda ailem cok iyi onlarda boşan kızım cekme diyolar taş olsaydı catlardı senin yerinde diye...
Yeni yeni olayın şokundan cıktım ben ne yapmışım diyorum o anki aklım olsa bi dakka durmazdım diyorum.bu yaşananlar surekli aklıma geliyo beynimi krmiriyo unutamıyorum.nasıl başkasını sever onunla nasıl birlikte oldu nerelere gitti sarıldı optu falan...!
Cok zor bir surec 2 evlat var.maddi sıkıntım o kadar yok.orta halli bi durumum var.calışmıyorum cocuklarıma bakıcak kimsem yok denedim kreş olayları sıkıntılı saatler teafik yetişememe falan işten ayrılmak zorunda kaldım.eşime karşı nefretim cok buyudu.onla cinsellik yaşamk istemiyorum inşallah istemez diye dua ediyorum midem kaldırmaz...!artık yoruldum aşalanmaktan.eleştirilmekten.ben o kızın nasıl tırnağı olamıyorum.sana cocukmu versi onune bi tabak yemekmi koydu camaşırınımı yıkadı hasta olunca başınımı brkledi.hazırladım gonderdim o hazırı kullandı.o sefasını ben cefasını cektim.eşimin duruşu cok yanlış eğer aşık olmasaydı sevmeseydi o kızı olay meydana cıkınca bıcak gibi kesip atardı olmadı.guvrnemiyorum yarın ne olcak 3-5 yıl sonra bile bu adam brnim başıma ne getirir diye duşunuyorum.boşanmak istiyorum o istemiyor desiğim gibi maldan mulkten.git krndin ac diyceksiniz ama ben cekişmeli istemiyorum anlaşmalı hemen bitsin istiyorum.arkadşaım 3 senedir boşanmayı bekliyor cekişmeli cok yoruldum diyor mahkemelerden.yıpratıcı.siz olsanız devam edip beklermisiniz duzelir belki diye yoksa boşanırmısınız??? Lutfen samimi cvplar bekliyorum benim icin cok onemli bazen krndimde olmadığımı duşunuyorum yaşadığım cidden buyuk şok cok detaylar var inanamazsınız ancak bu kadarını yazabildim şimdiden okuduğunuz icin cok teşekkurer