Netten biriyle tanıştım. Benden hoşlandığını falan soyledi ben gormediğim birine bir şey hissedemem dedim 2 saat uzak en fazla zaten geldi goruştuk vakit gecirdik.
Ama karakteri benden cok farklı ben daha sakinsem o daha hareketli bide ağız alışkanlığı mi desem benimle arkadaşları gibi konuşuyor lan kelimeisni kullanıyor. Uyarıyorum tabi de tekrarliyordu. Neyse ama sıkılmıyorum yanında konusabiliyosun her şeyi şaka da kaldiyor vs.
Ben duşununce onunla geleceğimiz olmaz diye duşundum oyle gordum.uyum olmayınca gelecek de olmaz diye duşunuyorum. Bir şey hissedemedim bir ay boyunca istedim ama olmadı bende birkac gun once goruşmeyi kestim. Ona da bunları anlattım. Arkadaşlarım da iyi yaptığımı bana gore olmadığını soylediler. Fotosunu gosterdim zaten insanın biraz yuzunden belli olur nasıl biri olduğu ona da oyle dediler ve uzak dur dedi.
Neyse birkac gun oldu ama normalde bir şey hissedemedim dedim ama konuşmak istiyorum. Ozledim galiba alışmış olabilirim ama geri donsem de tekrar ayrılmam oyuncak değil. Cok arada kaldım ne yapmam doğru olur