Herkese merhaba
7 yıllık birliktelikten sonra evlendik. 3 yıldır evliyiz. Nişan surecinde aile kulturlerinin farkli olmasindan dolayi (takilar duğun yapilacaklar vb) aramız bi bozuldu bi duzeldi. Ailemden uzak bir sehre gelin geldim. Onun işi atamasi dolayısıyla İstanbula geldik. Baslarda aile problemleri bir sure devam etti ben ailemin yanina sık sık gitmek istedim baslarda sorun yoktu sonra sonra surat asmaya falan basladi. Aramizda klasik evlilikten kaynakli sorunlar oluyordu kiskanclik kavgalari vb. Ama hep ben kiskandigim icin cıkıyordu. Baslarda buyuk tepkiler vermiyor susuyordu. Meger biriktiriyormus. Is yeri degistiginde kotu bir yakistirma yapilmis esim ve arkadaslarina ayni kadinla aralarinda bir sey varmis gibi dedikodular cikmis. Diger kisiler eslerini arayip boyle bir durum var diye soylemisler iftira atildi diye herkes tamam demis. Kendisi beni aradiginda ben 'ates olmayan yerden duman cikmaz sizi yakin mi gorduler' dedim. Demez olaydim dilim kopsaydi. Benimle haftalarca konusmadi. Cok uzerine gitmeyeyim derken baktim aylar gecti hala soguk. Kendimi affettirmeye calistim cabaladim biraz duzelir gibi oldu yine sorunlar ciktikca cikti. Aramiz daha da sogumaya basladi. Bebi affedemedi icinde buyuttu. Aralik 2020de bosanmak istedigini soyledi. Annemi cagirdi konusmak icin. Zor olsa da kabul ettim sonucta beni istemeyen birine bir sey diyemezdim. Annem gelince bir kez daha denemek istedigini annemin yaninda soz vermemi istedi. Verdim bir kez daha denemek istedim. Baslarda yine aramiz duzelmeye baslamisti. Maalesef ki yine bir kıskanclık olayi oldu. Bu aslında kucuk bir olaydi eski olaylarimiza oranla ama benden tamamen uzaklasti. 3 aydir daha da kotu oldu aramiz. Benim ona guvendigime asla inanmiyor kendini geri cekti. Seviyorum ama bana guvenmiyorsun diyor. Halbuki aslında guveniyorum ama maalesef ki lanet olasi babamdan kalma travmalarim var. Korkuyorum. Istemsizce yapıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ne olur bana yardim edin. Cok inat etti artik seni arkadaslarimla tanıştırmak istemiyorum her seferinde burnumdan geliyor diyor. Yeminler ediyorum inanmiyor