Merhaba arkadaşlar
benden yaşca 5 yaş buyuk bir sevgilim vardı, benden once nişan atmıştı kızı sucladı hasta deli vs diye zaten bu benim icin suc da değildi insanlar anlaşamaz ayrılır boşanır vs, ben buna takılmadım elbette, oyle bi anlattı ki ben sahiden dedim melek gibi cocuğu ne hale getirmiş
Bizim ilişkimiz 3 yıla yakın surmuştu, ilk yılın sonu ben ona evlenmeyi duşunup duşunmediğini sordum, tabiki istiyorum ama borclar vs var şuan hazır değilim seni cok seviyorım dedi
Ama ne ailesiyle ne yakınlarıyla tanıştırmadı, birkac arkadaş dışında
İkinci yılın sonunda gordum ki borc falan hikaye ailede herkes estetiğe kadar geri durmuyor, dedim ki herşey evlenmek değil kafasında bir kız değilim ben, ben ailemi kurmak istiyorum, seni de cok seviyorum senle olmuyorsa ayrılalım ki ben evlenmek zorunda da değilim ama kac
Yaşındayım cocuk yapmak da istiyorum bunlar senden sonra kısmet olur olmaz o ayrı konu, ama sen istemiyorsan bırak beni dedim
Bana zaman ver duşunmek icin cok seviyorum vs dedi zaman verdim, bu zamanın sonunda bana bir acıklama yapılmadı, ben ailemle anlaşamıyroum ayrı eve cıkacağım dedi, ben cevabımı almış oldum, tamam cık dedim, eve de cıkamadı onu bile yapmadı derken benim haytımda ailemde başka sorunlar oldu ayrılmaya cesaret edemedim
3. Senenin sonuna doğru acık acık ben evlenmek istemiyorum ama seni cok seviyorum dedi, ben birgun sadece ayrılmak istiyorum ben dedim, bunun uzerine konuşcak birşeyim kalmamıştı, bana haksızlık ettiğiini vs soyledi standart sen cok iyisin ben salağım vs ben bitirdim
Uzun sure kendimi sucladım, bunlara izin verdim baştan ayrılmadım diye, kendimi onu herşeyi sucladım ağladım ictim, bazen cok eğlendim, icime kapandım, bazen cok ozledim, bazen deli gibi aramak istedim, ama bitmişti, ona hic geri donmedim
O beni sacma sapan bahanelerle rahatsuz etse de geri durdum
Dun bayram mesajı aldım ondan, yuz yuze onemli
Birşey goruşmek istiyormuş, ayrılığın ardından aylar gecti, hala seviyor muyum evet seviyorum
Bu kabusun icine bidaha girmek istiyor muyum hayır
İyi anlaşırdık, saygılı diye duşunurdum ayrıldıktan sonra anladım ki saygı sadece sozlerle olmaz, bana davranışı evlenme konusunda hep bir saygısızlıkmış
Şimdi gidersem sanki evlenme teklifi edecek bir beklentiyle gidip onun reddetmenin coşkusuyla donmeyi arzulasam da, belki de sadece ic dokmeye cağırdı
Siz olsanız ne yaparsınız, bir parcanız onda kalmış olsa?
Ben başkasına tavsiye verecek olsam gitme derdim, ama şuan başkasından belki de gercekleri duymaya ihtiyacım var