Herkeze merhaba,2.evliliğim 7 senedir surmektedir,benim 1.evliliğimden 19 yaşında kızım var eşimin ise 1.evliliğinden 10 yaşında oğlu var cocuklarımız yanımızda değil annenne ve babanne tek oldugundan onların yanındalar.7 senedir gelgitler icerisindeyim yaşım 37 eşim benden 3 yaş kucuk bazen cocuk olsun cok istiyorum lakin korkularım var iyi bir gelecek verebilirmiyiz ozluk uveylik olurmu ,1.evliliğim cok sorunlu oldugu icin ya başıma yine oyle şeyler gelirse (aldatma dayak sorumsuzluk)birtane daha cocuğu babasız buyutme gucunu kendimde gormuyorum 7 senedir eşimden tek şikayetim sinirlenince bağırması kufur etmesi başka bir sorun yaşamadım ama ya yaşarsam korkusu var hep icimde ve cocuk evde olursa bağırmalardan korkar psikolojısı bozulur diye duşunuyorum eşim cok istiyor o hep cocuk nasıbıyle dogar kafasında,kızıma haksızlık yaparmıyım acaba benim evlenmemi anlayışla karsıladı destek oldu ama icinden neler duşunur bilemiyorum kızım ben hep mutlu oluyum ister yeni bi cocuk fikrinide ben mutlu oluyum diyip kabul ederse onun omuzlarına cok ağır yukmu veririm ben ozel bir firmada yonetici olarak calışıyorum doğum yapıp işten cıkamam bu bizi maddi acıdan cok zora sokar gelgitlerim cok fazla lutfen fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız