Kızlar nerede başlasam bilmiyorum.
Yeni evli sayılırız, evli olarak gecirdiğimiz ilk yaz. Eşimin ailesinin durumları ve aile bağları iyidir, Teyzesinin egede bir tatil bolgesinde mustakil havuzlu 3 katlı bir yazlığı var, 7 odalı 3 banyolu oldukca guzel bir yer. Eşimin annesi, buyuk tryze ve kucuk teyze (ev sahibi) oradaydı, bizi de cağırdılar.
Eşimin 2 tane evli erkek kuzeni(biri buyuk teyzenin diğeri kucul teyzesinin oğlu) dahil biz de 3 genc cift gittik. Aramız iyiydi bir sorun yoktu. Hepimize ayrı odalar verildi cift olarak.
Biz normalde kendi evimizde neredeyse her gun birliktelik yaşıyorduk, oradayken eşim başlarda ailesinden cekindiği icin 3-4 gun beraber olmadık, guzel zaman geciriyorduk. Dediğim gibi eşimin ailesi rahattır, kıyafet, yeme icme hic sorun olmaz, gercekten de keyifli bir tatil oluyordu. Bazen biz gencler olarak ayrıca dışarı cıkıp takılıyorduk. Biraz uzun oldu ama genel olarak ortamı ozetlemek istedim.
Eski konumu okuyanlar bilir eşim testis kanseri gecirdi biz sevgiliyken. Ama cok şukur atlattı. Bu durum cinsel hayatımızı etkilemedi aksine gayet iyi. Ozellikle gururu kırılmasın diye eşimi hic geri cevirmedim bu zamana kadar. Yazlıktaki 5. Gunumuzde eşim artık dayanamadığını beni cok ozlediğini soyledi. Benim icin zaten ailesinin olmadı sorun değildi zaten ayrı odamızdaydık ve ben de cok ozlemiştim. O gece birlikte olduk.
Olay tam da burada kopuyor.
Ben ertesi sabah kaktım tabi keyfim yerinde, aşağı indim mutfak salon birleşik. Buyuk teyze ve eşi oturuyor. Onlara da bir sabah kahvesi yaptım. Kahvaltı hazırlayayım kalkmışken dedim, masayı donattım. O sırads uyuyordu evin geneli. Sonra kucuk teyzenin gelini geldi. Bizim yan odamızda kalıyorlar. Oo gunaydın erken kalkmışsın dedi. Ben de gunaydın dedim. Buyuk teyzemizin ve eniştenin yanında bana, ben bugun uyanamazsın diye duşunmuştum dedi guldu. Ben hala anlamadım neden ki falan diyorum saf saf. Biz pek uyuyamadık da sayenizde dedi.
Kızlar başımdan aşağı kaynar sular dokuldu o kadar utandım ki buyuklerin yanında diyor bi de bunu. Rahatsız olduysa yine kenara cekip beni uyarabilirdi ama herkesin icinde cok kotu oldum. Kusura bakmayın dedim yukarı odaya cıktım, eşime anlattım. Ağlıyordum cok kotu. Eşim de kuzeninin yanına gitmiş hemen, senin karın boyle boyle yapmış diye, biraz da bağırdığını duydum bu ne demek oluyor falan dedi. Kuzen de cok sinirlendi ve aşağıya eşinin yanına indi bağırmaya başladı. Sen insanların hayatına karışmamayı ne zaman oğreniceksin dedi. Sonra kız da cirkinleşti iyice, bize siz aile terbiyesi almamışsınız, saygısızlar, mecbur muyuz sizi dinlemeye diye bağırdı. Ben şok icindeydim hic konuşmadım kızlar. Eşim de benim karım ne yaptı, kimsenin kalbini kırmadı asıl senin yaptığın saygısızlık dedi. Sonra bana hadi gidiyoruz dedi. O ara kaynanamlr da bağırışlara aşağı indi herkes toplandı. Kuzen de cok sinirliydi kızın kolundan tuttu, sen de başkalarıyla bu kadar ilgileneceğine benimle ilgilenseydin boyle olmazdık dedi.
Kızlar biz cıktık sonra valizlerimizi de alıp. Eşim beni bir otele goturdu. O gece orda kaldık. Sonrasında kuzeni eşimi arayıp cok ozur diledi bir akşam yalnız buluşmak istedi dertleşmek icin. Eşim bana sordu, tanam dedim. Ertesi gece buluştuk, alkol vs aldık. Kuzeni dokuldu, meğer araları cok kotuymuş. Neredeyse her şey bitmiş. O gece de kavga etmişler. Kız, bizim kuzeni surekli reddediyormuş. O gun kopuş noktası olmuş. Baya dertleşti bizimle eşimin kuzeni. Boşanmak istediğini soyledi. Belki bu tatil iyi olur diye duşunmuşler ama kız şu an ailesinin evine donmuş. Kaynanam bizi arayıp ozur diledi geri cağırdı. Ertesi gun kuzen tek, biz de eşimle 3umiz geri donduk ama kimsenin yuzune bakmıyordum. 1-2 boyle gecti. Sonra ben de alıştım sanırım. Normale dondu. O kızın kayınvalidesi olan teyzemiz de ozur diledi benden. 5 gun daha kalıp evimize donduk kızlar. Bu konu bir daha hic acılmadı.
Şimdi kuzen ile o kız boşanma aşamasında ve kız bana dun gece mesaj attı. Senin yuzunden yuvam dağılıyor mutlu musun yaptıklarından vs diyor. Kızlar ben ne demekiyim cok uzgunum, sanki ben sebep olmuş gibi hissediyorum. Eşime soylemeli miyim bunu?