Merhaba kizlar
Dunden beri hastanedeyiz oğlumun pipisi eve geldiğinde kızarık ve şişti anne acıyor dedi endislendim hemen hastaneye koştuk doktor penis tranvasi dedi darbe alınmış dedi
Ben de darbe olmadığını soyledim sonra oğlum ağlamaklı olarak doktora Hamit benim pipime vurdu dedi sok oldum hemen idrar tahlili derken idrarında kan ve enfeksiyon cıktı 8 saat hastanede kaldık tahliler başka hastaneye yonlendirmeler derken krem verip gonderdiler bu saate ultrason yok diye kendi doktorumuz sunnet iltihabı dedi sunnet ettirmek gerekli dedi
Kreşe soyluyorum yok diyorlar ben hep baslarindayim oyle bişey olmadı kesin bir dille ve hala bu saat olmuş arayan soran yok gelmedi diye oğlum keisnlikle gitmek istemiyor bu kreş cok iyi şartlarda diye buraya verdim kredi cektim ustelik oğlum eve geldiğinde kurt gibi ac oluyor yemek uedimi diyor evet yedi diyorlar ustelik 10 etkinlik varsa 3 ne katılmış gorunuyor fotoğraflarda oğlum cekingen ice donuk bir cocuk acılması daha iyi olması icin ozel ilgilenilsin istediğim icin bu kreş icin kredi cektim senelik 20 bin TL oda zar zor o fiyata indirdik ben şimdi ne yapayım yani buradaki devletin kresine mi gondereyim zaten onceki konumdan hatırlayanlar olabilir eşim calismiyor gelen kiralar ile idare ediyoruz ben bu şartlarda cocuğum iyi olsun diye uğraşıyorum anne olarak ne yapmalıyım kizlwr 6 aylık bir kızımda var