Arkadaşlar merhaba, uzun zaman once Youtube 'dan para kazanmayı denemiş ancak actığım kanalların aynı gun kapanmasından dolayı bu maceraya son vermiştim. Bir hafta once bu işe yeniden girmiş bulundum. Allah hepimizin yardımcısı olsun... Sormak istediğim bazı sorular var;

1. Soru: Bir gmail hesabına bağlı kac adet alt kanal uygundur? 100 'e kadar acıdığını hatırlıyorum ama siz kac adet acılmasını onerirsiniz?
2. Soru: Bir kanalda maksimum kac video barındırıyorsunuz?
3. Soru: Ben cok spesifik konulara yoğunlaştım. Videoların cok fazla hit aldığı da soylenemez. 3 gun once actığım kanallardan birisinde 0,65 dolar gozukuyor. Normal midir? Tavsiyeleriniz ne olur? Bir kanalın ortalama bir kazancı sabitlemesi tahmini ne kadar surer?
4. Soru: Kanallarımın hepsi tek bir Adsense hesabına bağlı. (15 kanalım var şu anda) Birden fazla Adsense hesabı acmak daha mı mantıklı olur? Telif yiyen kanalın kapanmasından dolayı Adsense hesabı zarar gorur mu?

Şimdilik sorularım bunlar. Mutlaka forumda yazılmış, cizilmiştir bunlar. Ama o kadar okumama rağmen gozume carpmadı. Kusura bakmayın lutfen.

İyi calışmalar herkese..