Herkese Hayırlı Pazarlar.

Arkadaşlar oncelikle bu işi ben deli gibi oğrenerek yapmaya karar verdiğim icin deli gibi her şeyin ucundan tutup yapıyorum yani yapmaya calışıyorum bazen hayatta caresiz kalmış gibi gozuksek bile oyle değil. Her şeyin caresi vardır. Tabi Allah'tan gelenlerin harici dışında.

Bir video buluyorum ve patlayacak bir video eminim ben. Ama tek ben atmayacağım ondan da eminiz. VDS kullanıyorum bu yuzden hız problemim yok en fazla 2 dakika icerisinde videoyu atıyorum. Adam benden tam 5 - 10 dakika sonra atıp ben daha 10 izlenim alıp patlamaya doğru giderken eleman gelip 301+ oluyor benden kac dakika sonra attın da 1 dakika icin 301+ yaptın. Bunu bir cok YT kanallarında gordum bir kişi değil bundan eminim.

Diyeceğim ki sosyal medyalarda paylaşıyor vs. Ama alakası yok. Cunku alakası olsa 1 dakika icin 301+ olmaz başka bir muhabbeti var bunun cozemedim. Facebook, Twitter demeyin arkadaşlar ben eminim 3 gundur inceliyorum bu tarz videoları benden sonra atanlara ama durumu halen cozebilmiş değilim.

Ustelik bazı kanallar cıkıyor karşıma daha kanal resmi bile koymamış ve attığı ilk Video. Ne iştir anlam veremedim cozemedim de. Fikirlerinizi belirtirseniz arkadaşlar bir cozum yolu veya bu işin kaynağını hep birlikte bulalım nedir ne değildir diye.