Merhaba hanımlar. ben 29 yaşındayım. yaklaşık 2,5 ay once severek evlendik. Bu pandemi surecinde yasaklardan tam 4 kez nikahımız ertelendi. Onun oncesinde zaten maddi zorluklarla evimizi kurduk. Cok ozur dilerim ama kayınvalidem dunyanın en cimri insanıdır maalesef, bizi ailecek cok yıprattı. şu an daha iyi şartlarda ev alacak durumumuz yok diye aile apt ev almak zorunda kaldı eşim cunku kayınvalidem oyle buyurdu.
neyse.. evlendik ve ilk gece ilişkiye giremedik ben once anlamadım yorgunluktandır dedim. Ama balayıda bize zehir oldu. Vajinismuşum.Birlikte doktora gidince oğrendik. Eşim bu konuda bana gercekten yardımcı oldu ama bazen sırf bu yuzden cok şiddetli kavgalarda yaşamadık değil. Tedavi icin 6 bin liraya ihtiyacımız var ve Ramazandan sonraya erteledik.
size nasıl anlatsam bilmiyorum .. Ben cok mutsuzum.. Eşime karşı eskisi gibi eğilim , cok isteksizim, surekli ağlamak geliyor icimden , surekli ailemi ozluyorum. Kayınvalidemin surekli para sıkıntısı yaşatmasından dolayı annemle kus ayrıldık diyebilirim. şimdi aramız iyi ama ben onu da evdeki herkesi de cok ozluyorum .Alışamıyorum.. Kadın gibi değil hala ailenin kucuk cocuğu gibi hissediyorum. Hic sorumluluk almak istemiyorum. Hatta gecen gun kavga ettik beni ağlattı ve ben de ona iftar sofrası kurmadım. Kıyameti koparttı. Ben de beni uzmeseydin ,mtfak orda git ye dedim.
Kocamın derdi olunca ona icimden yardımcı olmak bile gelmiyor. Bu kısacık sure zarfında o kadar cok kavga ettik ki hep onun ailesi araya girdi barıştırdı. 3 gun once yine kavga ettik ailem geldi. ona sordular;
bıktım artık kızınızın mutsuzluğundan deyip ağladı. kan kusuyorum dedi. ne yapsam yaranamıyorum dedi. abarttı tabiki de . Ama soylediği bir soz vardı ki annemin ciğerini yaktı. Boyle olacaksa size teslim edeyim dedi. Tabi annem altta kalmadı gerek yok biz emanetimizi kendimiz alırız dedi. falan filan işte .. Bu arada şunu da soylemeden gecemeyeceğim. kayınvalidem bu kavga zamanlarında bana hic ama hic kotu davranmadı keza kayınpederim de oyle. her tartışmada beni sakinleştirip, eşimin ustune yuruduler.. Ben aslında eşimde en cok tahammul edemediğim huyu cok yuksek sesle kavga edip rezillik cıkartması. bende kin tutma huyu var ve bu evlilikte cok kotu bir huymuş bunu anladım. gece aynı yatağa bile girmek istemiyorum yeri geldiğinde. bunu aşamıyorum. O her şeyi sineye cekip bana yanaşıyor ama bu sefer beni cenem istemsiz olarak durmuyor ona surekli soyleniyorum. ben bu evliliği beceremeyecek miyim sizce? Calışıyorum. iş yerinden kızlar hep evliliklerini guzel anlatıyor. bir de kendime bakıyorum her gece anne beni buradan al nolur diye kendi kendime sessizce ağlıyorum. bana bi akıl verin nolur . ben kendimi cok yalnız ve caresiz hissediyorum..