Merhabaa oncelikle. Sırf bunun icin kayıt oldum gecenlerde birisi burada olan acımasız yorumlara, bir konu hakkında yardim etmek yerine daha cok dalga gecildiğini vs yazmıştı. Bı psikologtu yanlış hatırlamıyorsam. Ve tabii ki altında yine binlerce dalga gecen insan belirdi ve isim verilmesi gerektiği falan soylendi herkesi zan altında bırakmamak icin. O ismi ben vermeye geldim ama verdiğim isime bı kac sorum var,oncelikle sorularımı sorayım sonra ismini hatırladığım kadarıyla yazayım. Abla diyorum cunku 9 yıllık evli olduğunu yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam bı konuda,yaşca kucuğum ve cidden merak ediyorum. Ben hayatımda hep pasif kalan taraf oldum, bı konu hakkında fikrimi soyleyecekken elim ayağım titrer nedense soyleyeceğim fikrin cok yanlış olduğunu duşunurum ve cekinirim. Burada bir konuya yorum yapacaksam bile 5 defa tekrar tekrar okur,oyle yollarım falan meselÂ. İsmi Kudra'lı bir şeydi sanırım. Abla cidden cok uzuluyorum neden her konuda hadi her konu demeyeyim konuların %90ında dalga geciyor ve insanları rencide ediyorsun cidden bunu neden yapıyorsun? Her konuyla ilgili fikrin olması,ki gecenlerde arabayı yukseltmekle ilgili birisi bir konu acmıştı arabadan da anlıyorsun sanırım dalga gecmeden cevapladigin tek soruydu benim gozume carpan. Ben burada bı derdimi anlatacak olsam ki gercekten dert olsa bununla dalga gecersin diye aşırı korkuyorum mesela. Genel olarak linc kulturu buraya da aşırı derece sıcramış. İnsanlar yazarken gerile gerile,korka korka yazıyor bu kadar insanın olduğu platromda yapılanın cok yanlış olduğunu duşunuyorum. Birde abla ismini tam hatırlayamadım, hatırladığım kadarını yazdım cooook merak ettiğim bir şey var. Burcun ne? Saygıda kusur ettiysem cooook ozur diliyorum

Ek olarak: Bu ozguvenini nerden aldığı? Anonim bı site dÂhi olsa bu cesareti cok sevdiğim. Cunku hicbir zaman oyle bı insan olamayacağım.